Du är välkommen till min blogg

,På lördag är det Alla Hjärtans dag om nu någon har missat det? Media och andra reklamföretag överöser ju en med olika reklam för detta och ALLT ska vara emellan partner, ja det tyckte ju jag också en gång i mitt liv, jag ville till och med gifta mig på denna dag-töntigt nog, och idiotiskt nog, jag kommer alltid att påminnas om denna dag, att jag var beredd att gifta mig med en toyboy??? galet-ja det kan nog sägas så., kommer aldrig att göra om misstaget, däremot vill jag ändra innehållet på en dag som skulle vara min och hans. 

Jag tycker att Alla Hjärtans dag ska vara också för Alla glömda barn, enligt Folkhälsoinstitutet finns det 385 000 barn och ungdomar som växer upp i familjer med risk/missbruk/beroende i dysfunktionella familjer OCH som inte får någon hjälp, stöd, eller behandling de är helt enkelt bortglömda, osynliga barn i vårt samhälle- inte ens media skriver något nämnvärt om detta, och skriver de något i samhällsdebatten som handlar om utanförskap, att inte höra till, eller att ha ett människovärde, till att bli sedda, bekräftade, så är det om alla tiggare eller tiggerit av EU-immigranter, det är mer intressant att vinkla, än att skriva om barn/ungdom i landet Lagom som heter Sverige hur de ska kunna få hjälp och stöd av samhället istället-konstigt hur media resonerar och myndigheter, och då menar jag människorna som arbetar på myndigheterna. Förmodligen så är summan större än 385 000 eftersom många gånger är beroendeproblematik något som hålls hemligt ,att det mörkas. Dysfunktionella familjer kan ha många olika orsaker till att en mamma eller pappa eller bägge brister i att knyta an till sina barn, och som nämnt att det kan vara missbruk av olika slag, det kan vara psykisk ohälsa, det kan vara skilsmässa, det kan vara arbete, det kan vara fängelsevistelse, för att nämna kanske de vanligaste skälen till att barn varken blir sedda, hörda eller bekräftade av de viktigaste vuxna i barnens värld.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R