Du är välkommen till min blogg

Om nu någon undrade över detta med andningen som jag skrev om tidigare, så lyssnar man in andetagen i om det är--kort, långt, hårt, mjukt, snabbt, långsamt, jämt och ojämt, lätt som en plätt :) för den som har rutin och utbildning i det, sedan läggs ångesten på och paniken i röst och andning allt detta ska lyssnas in och givetvis med ett medicinskt kunnande som jag tycker att man ska ha i detta oerhört viktiga arbete som operatör. och den kompetensen  verkar inte stämma när den ena hemska händelsen efter den andra avlöser varandra- fast av olika operatörer som både är Kajsa och Kalle Anka.

Snart är de människorna på muppstadiet, själv har jag en granne som är stormuppen, senast igår så blev det ett nytt agerande av muppen i-- O respekt och O hänsyn till mig och min hund, och O respekt till sitt hundägaransvar, tyvärr tyvärr så kom jag ner för trapporna i trapphuset och han kommer utifrån och ska in med sin LÖSA amstaffgatukorsblandning!  det normala är att bete sig som en schysst granne och hundägare och då går man  rakt in i sin lägenhet och stänger dörren, och vi får passera, men vad händer jo muppen öppnar sin ytterdörr och sätter sig på huk i sin dörröppning med sin lösa amstaffgatukorsblandning, fy f-n mer kan jag inte skriva vad jag känner i detta, där sitter puckomuppen så det var bara att vända för oss och gå upp, medans jag väser om trakaserier och polisanmälan, då blir det ett mer normalt beteende och han går in med sin hund eller rättare sagt han stänger sin dörr, så vi kan komma ut, helt dj-vla sjukt alltihop. Så han har kommit till Sverige för att bland annat göra detta,? hur vill man göra det? att betee sig som en med en konstig störd, kvinnosyn, människosyn och ingen hänsyn till andra hundar nu när min hund  är en äldre hund, eftersom jag har börjat tröttna på hans helt oacceptabla sätt, så då får jag också börja dra igång saker. 1.A hyra en hangarhund, nää jag skoja men det känns så. Nej nu ska vi gå vägen med lagar och bestämmelser så får vi se hur långt det räcker och bildbevis naturligtvis också.

Sedan tycker jag att det hör till god ton, för att reflektera över annat, att om man är castingansvarig, så ser man till att skicka bekräftelse på det matrial som den ansvarige får, men det verkar inte vara så inom castingområdet, är det för många som söker för dem som ska försöka ha en struktur i sitt arbetssätt? vet inte men tråkigt är det att inte få någon form av bekräftelse, de borde  lägga in i programmet typ ett "tack för din ansökan" som blinkar till så man åtminstone vet att det är på väg. Tänker också på intervjuen som gjordes, ang. måndagsterapeuter eller man kan säga diplomterapeuter, en intervju på allt som allt 2,5 timme OCH det har inte resulterat i någon artikel i tidningen och INGA svar eller förklaringar, det stjäl energi, har börjat fundera mer på det, jag menar vad som stjäl/tar energi och vad som ger energi, senast idag fick jag höra "du måste fylla på din energi" jaha tänkte jag, men hur rent konkret?, "din återhämtning ska ge energi" ok..... det är lättare sagt än gjort, därav mitt funderande, ett knep är att dela in i sin planering i färger typ grön och röd kanske, grön är färgen/dagen/tid/aktiviteten som ger energi och återhämtning och då röd är tid som tar energi men det är också människor som tar energi och ger energi, muppen tar energi-en riktig energitjuv så att säga och sedan finns det människor som ger energi, dem man har roligt och trivs med., där kan man också dela in i färger fast på lite annat sätt som jag återkommer till tror jag:)

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R