Du är välkommen till min blogg

Att ha god karma, ja har du det? jag har det Cool från början om jag ska vara sanningsenlig hade jag inte det blekaste om vad det är man syftar på-god karma, ja det är bland annat sägs det, att goda gärningar genererar god karma, jaa det kan jag säga klockrent att goda gärningar har jag gjort en hel hög av dem. Det som gjorde mig medveten om karman var när en helt främmande person gav mig en tjuga och sa samtidigt "du har god karma, jag ger dig tjugolappen"

"Va? men....", för att ta det från början, jag skulle på den tiden då man fortfarande solade sig i solarium fast å andra sidan det gör man fortfarande, så stod jag och skulle betala solningen, i en sån där växelmynt betalinkast om ni förstår vad jag menar? och som vanligt så hittar jag inte i mina grejor i väskan, jag letade efter jämna pengar till myntbetalningen, jag hade med mig kontanter, det visste jag, men inte var i detta som kallas väska, det kom ut en kvinna ung vuxen som hade solat klart och skulle gå därifrån, så plötsligt så säger hon detta med min karma efter att hon tittat noga på mig, och ger mig en tjugo kronors sedel och jag höll på att säga "men det är alldeles för mycket" "en hel tjuga för min goda karma" inte illa, fast det sa jag inte, jag tänkte desto mer, jag kunde ju inte förstöra den goda handlingen som skedde och såg nog ut lite som ett frågetecken vad var det hon sa? god karma? vad är det? har jag det som utstrålning? har jag inte den här nya utstrålningen "lagom"? sedan gick hon efter att ha sagt att det var roligt att träffa en person med den goda karman-jaha..jag var rätt brydd, detta måste jag hem och läsa in mig på.

Fast visst är detta med utstrålning ett kapitel för sig, jag antar att det är mediafolk som har förstärkt detta med utstrålning hos människan, helst enligt dem ska man ha den starka! hotta!  mer åt det magnetiska hållet, och den personen som har en slätstruken utstrålning står sig slätt. Min goda karma mynnar ut i en varm naturlig utstrålning enligt dem som tror att de kan detta med att bedöma vad för utstrålning man har, japp så är det enligt dem. När jag tänker tillbaka på den här handlingen så blir jag glad i  hjärtat, tänka sig vad en del människor kan göra, det får mig också att tänka på en annan gång när jag fick hjälp från en helt främmande människa, det är när det händer så fantastiskt, när människor hjälper, utan baktanke utan de är de godhjärtade, generösa personerna i jordelivet. Jag var då en ung vuxen och skulle handla i pressbyrån, en tågbiljett hem nu var det här sent på kvällen och inga mobiler fanns, låter som rena stenåldern, fast det var det inte, men i vilket fall som helst jag skulle betala min hembiljett och upptäcker att jag har inga pengar, vet inte riktigt hur det gick till men borta var mina pengar, jag måste ha agerat på ett sätt som gjorde att den här gången var det en kille som kom fram till mig ur kön, för det bildas alltid! en kö när det blir något oförutseende, var kommer alla människor ifrån då? den här killen gav mig pengar till biljetten så att jag kunde ta mig hem, han bara gav mig pengar det är helt otroligt, en riktig skyddsängel!

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R