Du är välkommen till min blogg

Jag behöver känna att jag lever, och vad menar jag då? för att försöka beskriva, så är det ett sätt att förstärka sin livslust genom att göra saker , självklart de positiva och naturligtvis inga destruktiva åtgärder utan det handlar om att få adrenalinkickarna, som skakar om dig/mig :) som sedan ger mer energi-eufori av lyckokänslor av att du klarade det och även medans du gör det ett mentalt här och nu. Bilden av att känna sig mer levande och som ger en frihetskänsla, är det som bryter av vardagen och är för mig ex. det som beskrivs i filmade sekvenser av höga berg, alptoppar, friheten, känslan, vinden,, jag älskar vinden, naturen, utsikten och dess kraft, och så ser man allt detta där man står på en topp efter att man kommit dit, coolt., men för att ta ner det till en mer lagom nivå som stärker känslan av att du lever, så började vi prata om hustakvandring, jag gillar höga höjder för det mesta., så det är värt att pröva för att känna sina livsandar åter igen. Nu har jag varit tidigare på olika höjder, det började innan skolåldern, när jag och mina bästa killkompisar började klättra i äppelträd, jag ville ju inte stå nere på marken och titta på när de klättrade upp och satt kvar i trädgrenarna, så jag lärde mig klättra och var också uppe i trädtopparna, tills en dag en av killarna trillade ner och bröt sin arm, då var det inte lika kul längre. Sedan blev vi äldre och jag träffade mer sällan mina nära, bästa killkompisar, nu var det mina tjejkompisar som gällde och bland dem blev det också vänskap., fast en av de tre killarna jag var vän med, vi fortsatte regelbundet i det oregelbundna att fortsätta träffas och då kunde vi bl a vara uppe på 10-våningshustak och jag tyckte det var så häftigt med höjden och blåsten, jag älskar när vinden blåser då känner jag mig levande :) Tyvärr så blev min bästa vän bara 40 år och han dog på julaftonen Saknar Dig.

Senare i livet så blev det mer takträning i samband med min och min hunds räddningshundsutbildning, men då var det säkra tak på olika höjder, så takvandring över Stockholms city absolut. Jag funderar även på det som ska öppnas inom kort Bodyflight, där du svävar fritt i luftströmmar i 170 km/tim som visst är lagom för oss "blåbär" luftströmmarna kan komma upp till 300km/tim vilket motsvarar riktiga fallskärmshopp som kommer att kunna skapas och är mer för de professionella fallskärmshopparna. Det måste vara otroligt kul att kunna sväva fritt för en kort stund, det måste testas! Cool även för oss blåbär, för vi alla är "barn i början" tills vi når skickligheten --.....förhoppningsvis.

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R