Du är välkommen till min blogg

i ett sunkigt tomt och djupt bottenslam, kan ju inte vara kul? och inte för den delen heller att vara en sunkig människa oftast är det män som är där i sin osmakliga triviala sunkighet. Nu har det stått både i Metro och även SVT (heder åt dem) har haft ett programinslag om husdjurens utsatthet i relationer där våldet är vardag. Vem som tar hand om husdjuren, om en kvinna behöver fly ifrån en relation som kantas av våld. Ja det är ingen självklarhet vem som tar hand om djuren, eller att djurens väl är som en gräddfil, nä knappast, övervägande så har de skyddade boenden djurförbud och kommunerna har egentligen ingen skyldighet att ordna för djurens omsorg OCH det låter åter igen på Hedenhös nivån i landet Lagom. Oftast finns det barn med i bilden och djuren kanske är den fasta, viktiga och trygga punkten för barnet och även för den vuxna. Samtidigt som den sunkiga som kallas för man kan utöva hot om att ha ihjäl djuret och har det i vissa fall, och utövar en makt som personen förmodligen inte kan göra någon annanstans i vårt samhälle, utan den psykiska misshandeln ska göra så att det styr och skadar kvinnan..

Min glädje var stor när jag fick veta mer om Voov.nu som betyder Vetrinär omsorg om våldsutsatta, som hjälper till med bl a jourhem för husdjuren. Jag blir varm och glad i hjärtat att det finns fantastiska människor, hoppet är inte ute - än ....!!!!, och mycket bra att även Riksorg. för kvinnojourer och tjejjourer lyfter även den frågan och kräver att kommunerna tar ett ansvar. Det behövs ändras till det bättre för djuren, och inte skyllas på komplicerade saker som vem är ägaren? eller att de kan sträcka sig till att betala en avlivning, är de inte kloka??? på kommunerna. Visst ibland förekommer det att kommuner betalar för en vistelse på ex. hundpensionat eller kattpensionat, men då brukar det oftast handla om att katten eller hunden ägs av en person med psykisk sjukdom och det är också ett område som är eftersatt. Alla dessa barn OCH djur som är totalt utlämnade åt de sunkiga. Du och jag kan se till att förändra det, gå in och läs på Voov.nu och gör en insats till förbättring för både djur,barn och kvinnor.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R