Du är välkommen till min blogg

"Den som inte avsätter tid för hälsa måste senare avsätta tid för ohälsa" uttrycket är fångat som i ett nötskal, eller det här att lika lång tid som det har tagit ex. stressat sig till sjukdomar, med en mindre bra livsstil, lika lång tid tar det att återhämta sig och bli så att säga frisk, något som egentligen ofta glöms bort, jag skulle säga lika är det med sorgarbete, alltså detta med tiden, enligt som jag vill uttrycka teoretikerna som skapat att sorg typ tar bara ett år att gå igenom???? OCH det läser man tamef-n i varenda töntig bok, så till slut så tror de människor som inte har prövats av livets motgångar eller sorg att det är så, stackars satar, att veta så lite om livet. Enligt Folkhälsoinstitutet så skattar folk hälsan som viktigast i livet, sedan utbildning och arbete- hur går det ihop med att landet Lagom toppar statestiken över långtidssjukskrivningar???  den psykiska ohälsan ökar, och självmorden ökar framförallt bland unga människor-hur funkar det?

Den här är också mycket tänkvärd "En värdering är som en fyr långt bort. Den vägleder dig genom stormen"  jaaaa nu förstår jag varför toyboyen älskade fyrar, det är därför med tanke på vad jag skrev innanCool Hur ska man komma fram till ens balans och livsutrymme, att kunna försöka leva det liv man vill leva? och vill ha med i livet, som toyboyen sa till mig -du ska inte vara i mitt liv- nää och det kändes ju snopet och ledsamt och så är det fortfarande, att vi är inte i varandras liv men ett börjar ta form mer och mer och det är mitt boende, eller rättare sagt mitt närområde, mitt bostadsområde, vill ha en förändring där och det ganska omgående, det senaste är nu att bostadsföretaget tagit in en drogad mörkhyad man till en lägenhet, som jag brukar passera på vägen hem med min hund, men för att nu ha sett denna man med ögon som stora glober och känslan av att han lättar vilken sekund som helst  och ett reagee stuk över det hela, dessutom har han dragit till sig sina andra polare som också är drogade höga som ja jag vet inte vad, hur! hur! gjordes det valet???  igen! varför kunde det inte ha kommit en fd mambo exempelvis och en vit mambo, en som hade jobb och var drogfri??? så åter igen så är rörelsefriheten mer stukad, för naturligtvis så går jag ju inte precis där med en hel hög av män som har flyttat ut sig på innergården och som är drogade med vilket skit som helst. Jag blir så förbannat trött på allt detta vem betalar hans droger? vem betalar hans hyra? vem betalar hans mat? du och jag med våra skatter, eller? Det får mig att tänka på att det kan lika bra vara uthyrning i andra hand eller tredje hand vem vet, tänker på en granne, hon hyr ut sin hyresrätt i andra hand som är möblerad, det blir så att säga en nätt förtjänst per år, ex 2-3000 tusen i möblemang kanske ännu mer, men om man räknar på tre tusen, att hon tar för möblemanget så blir det   36.000 tusen på ett år hon är inne på sitt 4,e år not bad! svarta pengar, själv bor hon inte längre i allmännyttans egendom nä utan det är egen bostadsrättslägenhet ute i landet. vet inte vilket som är värst drogade mörkhyade män eller kvinnlig vit utsugare.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R