Du är välkommen till min blogg

Att följa en valps utveckling och träning till kommande utbildad och tjänstehund som vårdhund.

Fler av den mänskliga sorten som kallas människan verkar behöva mer av information, hur en hund utbildas på bästa sätt för att sedan en dag kunna vara i jobb tillsammans med människan, -ett arbete som människan inte har förmåga till att göra och då tänker jag på att kunna nå barn/ungdomar som har autism, där den mänskliga sorten visat att människor som vårdpersonal inte alltid haft funktionen till det, jag tänker också på dementsjuka, där har det också visat sig att utbildad vårdhund är mycket bra och kompletterar vårdpersonalen på ett sätt som är effektivt och där människan inte når fram, men däremot gör hunden det. Dessutom så öppnar det upp för ett samhälle som kan använda hunden mer i tjänst och då inom vården. Många andra länder är långt mer fram i sin utveckling att ha förstått detta med att djur/hundar har en enastående förmåga att hjälpa och läka människor eller som vårdhund jobba förebyggande till en människa, ex larma innan en människa får ex. epilepsi, insulinchock, m m glöm inte att hunden har ett fantastiskt luktsinne som hunden använder för att larma ägaren innan anfallet kommer. 

Det tråkiga i detta är att läsa i sociala medier från Filip Hammars konstiga text om detta, var han full? drogad? och dessutom så verkar han inte gilla hund, liknar mest en hundhatare tyvärr, sedan att andra hänger på svansen till honom, det är utan innehåll.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R