Du är välkommen till min blogg

Dom förökar ju sig, i en hisklig fart, hjälp vad göra mot mänsklig dumhet? mänsklig ondska?, det börjar att krylla av  muppar i ens närmiljö. och som dessvärre utökas skaran av muppar. En av dem var mig väldigt nära och jag trodde, det var vi som skulle dela livet tillsammans. Nä det var en omvandling från en man som jag älskade till så sakta, skuggan av ensamhet och därefter i långsam förvandling i trapphusets ljus-TILL EN MUPP, muppen blev han för mig på några dagar, med start där i trapphusets ljus, utifrån att flera år gått, jag är själv förvånad men också befriad till frihet av känslor som hållit mig inom saknadens själ.

Vi stötte på varann som hastigast i veckan. Det han kom på att säga var att han varit i Afrika!?

-Vad gjorde du där?, när var du där? hur länge?

-Inga svar bara ett dumt fånstirrande

-Jo scarfen hade han kvar runt sin hals, den var förmodligen från Afrika, det finns ju självskadesex, kanske det är det han utövar i Afrika, tyvärr det är inget som gör att du mår bättre, snarare sämre.

-Är det bra med dig?

-Nä, kunde vara bättre, jag ska operera mig

-Inga frågor, bara ett stirrande på ett typ muppnivå

-Jag har tre arbeten.

-ÅH där orkade jag inte höra mer om hans olika arbeten och resor.

-Ett evigt mantra om att livet går vidare-åh vidare-åh vidare och vidare sa muppen ur muppskaran, ett förbannat tjat om att livet går vidare- ville väl säga mig något indirekt med det. Jag får sätta punkten, det börjar bli färdigt nu, och att ta till sig och inse--det blir inga förklaringar-det blir ingen ursäkt- Nej hur skulle det kunna bli på något annat sätt? han är ju en mupp!!!.

Sedan den ondskefulla muppen/arna med stora inslag av feghet och ett sadistiskt beteende och hjärna.

En morgon när jag var ute med vovven, så skulle vi passera en parkeringsplats och på marken där visar min vovve att det ligger en död harunge, konstigt tänkte jag hur kan en harpalt ligga där och död, det stämmer inte, och jag blev ilsken över att detta var åter igen, ett av människans utförda verk. Tyvärr så lät jag harungen ligga kvar, jag brukar i regel flytta djur både skadade och/eller döda till en säkrare plats om det behövs. Sedan gång två, dagen efter när vi passerar harungen är den totalt krossad fy f-n spelar ingen roll om det är ungar eller vuxna, handlingen är att förakta., OCH det är inte viltvård, Sedan så visar det sig under dagen att en annan person larmat om att fågelungar, harungar, ekorrar är skjutna och misshandlade, krossade till atomer och att vi ska kontakta polisen för att stoppa den vedervärdige. Så nu är det en total snurrig mupp/ar som har gevär och är ute och skjuter, misshandlar, de totalt värnlösa och skyddslösa djuren och alla dess ungar. MEN VA F-N vad är det för värld, samhälle vi lever i? vad är det för människor? eller rättare sagt alla dessa muppar av det motsatta könet, det är jag nästan säker på till 100% som är så ynkligt fega!!!!???, men med ett hat som felriktas till helt oskyldiga djurungar, han måste vara helt skruvad.

Djurungar krossar muppen, det är kapaciteten hos muppen, felprogrammerad själ, men för feg att ta sin kraft till att ex. stoppa pedofiler, eller våldtäktsmän, eller göra annat vettigt i samhället, att verka för det goda i livet, istället för att bedriva sin ondska till försvarslösa djur-EN guppande mupp-USCH

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R