Du är välkommen till min blogg

Började flöda över mig Cool. Idag så hörde jag presentationen av framförallt min hund och mig på Mix Megapol radiokanalen inför finaltälingen som är hela veckan med start idag på Fb/Äntligen morgon. Mix Megapol och Royal canin i samverkan- mycket bra.

Tänk vi blev en av fyra guldfinalister, helt otroligt!!!, tittar man på ettriktigthundar.se så är det hundratal av fotobidrag. Jag är väldigt glad över det och att Gry Forsell har Izza som favorit, hon har ju en mycket bra smak :) och öga för detta med vad tävlingen bland annat går ut på- att ändra inställning till vad ett hundår är och att kunna se nöjda, glada hundar som myser och njuter av livet. Det delar jag till fullo, sedan att det blev en del avundsjuka kommentarer i studion-Ja thats life, tur att vi inte är lika.

Sedan till dig/er alla som röstar/klickar på Izzas foto- ni är fantastiska Cool Tack!!

Jag tycker min hund är värd stjärnvinsten, vilken viktig och otrolig betydelse hon har varit/är i mitt liv dessutom en värdig följeslagare en hund med mycket klokskap.

Jag är soligt varmt glad över att vi blev en av GULD-FINALISTERNA och med ditt klickande på fotot så bär det det hela vägen till vinsten :) kanske? eller? skulle det vara en frågetävling i radion också? tyckte hon sa det i telefonen i fredags som skulle vara i radion- puhh..., frågorna kan de skippa, däremot gärna ett deltagande i radion, har inte fått mejlet som de skulle skicka om detaljer inför finalen. Men det gör inget vi har iaf. blivit en GULD-finalist!!!

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R