Du är välkommen till min blogg

Ja helt krasst, hur kan det se ut för en del? med en annan del av verkligheten, bland alla måsten, krav och konsekvenser av andras handlingar. Jo själv får jag stänga alla fönster och balkongdörr när muppen ska grilla på den stora stora mastodontmaskinen som kallas grill, men grillas ska det morgon middag och kväll typ. Med det resultatet att jag får migrän om jag inte hinner stänga igen hela lägenheten. Allt för en mupp ska kunna grilla hysteriskt och äta ur köttberget, aldrig hört talas om klimatutsläppet?. Ibland får jag impulsen att ta en stor stor hink med vatten, egentligen helst en brandslang och släppa ifrån vattnet över elden/röken, Det brinner! Det brinner! men inte i mitt bröst utan på muppens grill, jag har ju gått brandkurs/utb. via jobbet och vet att när det brinner så släcker vi CoolSÅ om jag inte släcker så får jag ha det igenstängt i den ljuva sommartiden. Andra utsätts för inbrott i sina hem där det ska vara en tryggad zon, av människor som är miserabla, ynkliga helt enkelt, som måste eller försöker att ta sig in till människor som inte har det minsta med deras problem att göra., men som får problem av dessa genom deras agerande och integritetskränkning, av människor som stänger av sina känslor-tankar--helt tomt både i framlob och baklob.

Forts. följer av denna ljuva sommartid hinner inte mer idag Cool

Sen ska du vara glad och lycklig mitt i smeten. Det är ju sommar! och vid varje solklick ska du helst slänga av dig varenda klädesplagg, du måste ju visa att det är sommar, helst vara snyggt  brun på all hud som ska synas och visas. Din vältränade kropp ska glänsa och ditt välmående lysa!. Sen att du ser misskötta fötter och naglar, att luften stinker av svett, bilringar som dallrar, bröst som svalpar över i urringningar, kortsockor i sandaler på vuxna karlar, för korta delar på  svällda lår.. Det är ju sommar.-- Åh tunnelbana behöver du väl inte åka för att mötas av det?--Nää! ????

Könssjukdomarna frodas, relationer slits itu-- men det är ju blott en sommar om året. Så det är väl bara att gilla läget--nej knappast, snart, snart är det höst, och innan dess så måste jag hinna göra lite det är jöö sommar.

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R