Du är välkommen till min blogg

Usch för mycke!!! och nu blandad kompott av petetesser, fast en del är väl inte det. Tycker det är väldans konstig uppfattning att man tar bort Izzas fina Guldvinnarfoto med radiolänken  vad f-n gör man det för??? istället så kommer deras firmanamn upp med deras bilder? kunde inte länken få vara som den var med min hund som vinnare??? skiiiitdåligt!!! aldrig får man vara glad länge.

Skittrött är jag på muppen och hans förbannade hänsynslösa grillande som granne, jag både undrar över vad jag har gjort för att få en så sunkig granne och hur den sunkiga muppen fick lägenheten. Den senaste grillningen blev jag väldigt arg och mitt tålamod tröt och togs över att mitt sydländska temprament, så förbannad blev jag över att få dessa äckliga stora rökmoln som luktar f-n och förpestar så jag bl a skrek att nu får han ta lägga av med sin grillning, hela förbannade sommaren har han grillat, och då när grillen ska värmas och förberedas så kommer dessa stora koldioxidmoln, då kan inte jag vara på min balkong för vem vill sitta frivilligt och andas in all rök?? dessutom får jag migrän av skiten, och måste in för att stänga lägenheten så att inte all rök kommer in, fast det hinner den ändå göra. Ingen reaktion på muppen, jag släppte ner massa damm, tyckte det kunde han ha mitt i grillskiten, ingen reaktion, all rök fortsatte, jag var så arg så jag sa att nu kommer jag fota dina rökmoln och göra en anmälan för det här är inte klokt!!! då blev det reaktion på den fixerade muppen, "ja gör det" och det ska jag banne mig göra, det är inte normalt att en person i hela bostadsområdet ska terra med sin rök för att han ska grilla på en stor dj-la grill, och förpesta för alla andra grannar, nu vågar ju inte någon av de andra grannarna säga något eller så orkar de inte vad vet jag men jag tycker att det är helt galet. Jag betalar inte min hyra för att få hans äckliga grilldioxidrök in i min lägenhet och på balkongen, finns inte på kartan att jag kan vara där då.

Jag är kräkfärdig över att det bara gått nu tre veckor av min frakturläkning, så många veckor kvar, usch!! trött på all smärta, trött på att inte kunna röra sig som jag vill, trött på att inte, någon säger "kan jag hjälpa dig med något?  jag träffade kirurgen som ska operera mig igen, i veckan som var, och jag sa att jag måste få skjuta upp operationen, så jag kan bli lite i form till den, efter denna läkning, hon förstod fullkomligt, hon hade själv haft en revbensfraktur och sa det gör väldigt ont att ha det MEN efter 6 veckor så mår du så mycket bättre,- ja det var ju skoj att höra, när det är ett tag dit.

Min granne ska flytta, det känns trist, hon som sa att jag var en av de få faktorerna till att hon bodde kvar, sååå nu är jag tydligen inte det längre??? den viktiga faktorn till att hon bor kvar. Nää allt är förgängligt, allt har ett slut tyvärr, jag saknar min sektbror också, som är långt in i den slutna världen som dom lever i,, där emellan ska man försöka hitta ett innehåll i livet. Bland smärtan, rörelseinskränkning, och koldioxidröken utförd av en sunkig mupp!!!.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R