Du är välkommen till min blogg

Att muppen flyttar, det vore helt otroligt BRA!!!! faktum är att det ser ut som så, om de inte skänker ut lägenhetsinnehavet, fast det tror jag inte att han gör, så han med sin familj ser ut att flytta, undra vem han ska slå ner nästa gång och granne? eller skälla ut något kvinnofolk som han gjorde med oss grannar. Fast han fick motstånd av den andra muppen som han slog ner, jag antar att det är skälet till att de flyttar, den andre galne muppens hot. Jag är väldigt lättad över att det är en flytt Cool inget mer av vidrig grillrök i massor. Sen är det ju en annan femma VEM som kommer att flytta in i lägenheten, måste bara bli bättre.

Igår var jag äntligen till Hundstallet och gav med varmt hjärta min och Izzas gåva till alla dess hundar som finns på Hundtallet, de fick näst intill 100 kg foder i värdecheckar. Det känns mycket glädjande att kunna få ge en så pass stor gåva till dem, han den foderansvarige på Hundstallet verkade bli riktigt glad över min och Izzas gåva, så i glädjen fick jag en kram Cool, jag hann med att säga att jag ger med ett varmt glatt hjärta och även att ge i positiv bemärkelse, för att de gör ett otroligt bra arbete med hundarna, jag sa även att jag hade pratat med Izza och hon instämde i att ge fodret till hundar som haft det tufft/hårt i livet, haft det så mycket sämre i livet så det var det rätta. Sedan att jag tyckte att de skulle nämna hennes/vår gåva på deras Fb-sida, tycker att det är på sin plats att ge min hund en eloge till detta, då var svaret både si och så tyvärr. Jag har tittat idag men ingen kommentar om detta :(.

Jag har roat mig med att få skrivarcoachning nu i dessa långsamma dagar medans min revbensfraktur läker. Coachningen var gratis och pågick ungefär c:a 12 minuter, inte mer :) jag ville höra vad som skulle sägas om mitt manus till författarlinjen-skrivprovet, men ack vad jag bedrog mig, När hon hörde om mitt skrivprov, så sa hon "skippa det" "du kör ditt eget" och skriv gärna i dramaform, sen när du är klar med storyn, då kan du skicka in till författarlinjen och söka, enligt henne så är det två olika delar jag håller på med, (har kommit på det också) det ska jag inte göra, utan jag ska skriva för att jag vill berätta--att söka på arbetsprov blir mer ett skrivande utifrån frågeställningen vad vill de läsa? typ för att jag ska komma in på utbildningen, och i ens eget skrivande blir det en väldig skillnad, it`s true!! jag märker det själv. Nä nu skulle jag köra så det ryker :) i mitt skrivande.

Innan coachningen så hände det något roligt, jag var tidig och det var den här personen också, så vi började prata med varandra, och det visar sig att hon är författaren till boken Kristalläpple som jag hade köpt för att se hur hon hade byggt upp boken angående ämnet när dn ena tvillingen tar livet av sig, jag hade själv tänkt skriva om detta eftersom jag IRL varit med om detta, i hennes fall var det fiktion, det var hennes bror som tog livet av sig, i vilket fall som helst så var det otroligt givande att få prata med henne, hoppas hon tyckte detsamma Cool

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R