Du är välkommen till min blogg

Önskar jag ett stort Lycka till!!! för Minds självmordslinje som öppnar kl 14.00., ett Lycka till för alla volontärer som ska arbeta med linjen,som är öppen dygnet runt.

Jag var tidigare volontär på Mind,s självmordsupplysningen i 1,5 år, vi arbetade då i ett chattforum med människor som var/är självmordsnära och många människor i kris- nu på nya självmordslinjen så är det både telefon och chatt, och då med syfte av suicidprevention och ett mänskligt stöd. Blev tillfrågad om jag inte också skulle med över till den nya självmordslinjen och då att prata i telefon på självmordslinjen.

Men jag har flyttat fokus, fast man ska aldrig säga aldrig :) och mitt fokus är nu på Djurambulansen som volontär, jag anser att det är oerhört viktigt att erbjuda en del av min tid, mitt engagemang i kombination med erfarenhet/kunskap och då bidra till att Djurambulansen kan fortsätta att utöva sitt viktiga arbete för djuren och djurägarna.

Tyvärr så kan jag inte jobba i ambulansen för jag har ingen "lapp" och då blir det en aning svårt att köra om man inte har lappen så att säga.(får ta det vid tillfälle) Men det visade sig att det finns mycket andra intressanta uppgifter att göra för att Djurambulansen ska kunna fortsätta att köra och hjälpa djur och människor i ett utsatt läge, när ditt djur blir akut sjuk. Helt enkelt en stor trygghet när du som bäst behöver hjälp till att få djuret till veterinär/djursjukhus.

För tro mig- det händer fast man invaggar sig att det kanske inte blir riktigt aktuellt. Mig hände det eller rättare sagt min hund blev akut sjuk när vi var på väg till dagmatte/husse. Vi åkte buss dit och det var i värsta morgonrusningen. forts. följer Cool

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R