Du är välkommen till min blogg

 Näää!!! det fick hon leta efter hos dem som jobbade. Hmmmm vad lider de av?? Avtrubbning? i sitt känsloliv? Gillar inte personen ifråga?. Förmodligen så är det missnöje över sitt eget liv, och arbete med alla dess känslor, tankar som innefattar det.Det blir en total uttömning på medmänsklighet, så att säga :) som då tas ut på ett mycket konstigt sätt, och då på personer som inte egentligen har med saken att göra . Hur ser deras tidigare erfarenheter ut? Kanske något i de mörka skuggornas land eller byn. Visst finns det ett trist mörker i dessa personer som inte kan visa vanligt hyfs. 

Efter 10 veckors genomresa var hon tillbaka på sitt jobb. Förväntansfull inför att börja jobba igen och träffa arbetskamraterna. Det spolades snabbt bort inför de ordinaries attityd, som fortsatte som hon fått känt av tidigare i den gjorda "resan" "Tystnad", man kniper käft, helt enkelt. De som arbetar på timme reagerar på ett friskt sätt i sina attityder och hon får höra det naturliga "det var länge sen" "hur mår du?" "allt ok?"  Tack!!! :), så skönt tänkte hon, att det ändå är många som arbetar på timme och har ett helt annat beteende- det friska!!! Inte det dysfunktionella. Nu var det inte all ordinarie personal som reagerade med ett "jag bekräftar inte dig" "du blir inte sedd" "jobbar du här?".

Nog om detta för denna gång- Jag har börjat att träna efter revbensfrakturen hos den duktiga ortopedsjukgymnasten eller det är flera stycken sjukgymnaster/fysioterap. som har ett eget styrketräningsgym inne i stan, dessutom har de byggt ut så det är jättestort och anställt fler fysioterap., så det går bra för dem, fast det förstod jag redan när jag var där för några år sedan. Läkarna på akuten säger "du måste röra på dig, annars så stelnar du till". 

"Jaha hur ska jag röra på mig när jag knappt kunde andas, pga smärtan, då när det var aktuellt" Vad jag vill komma fram till är att läkarna sällan talar om hur gör jag? att röra mig det fattar jag också men rent konkret?.

Däremot en ortopedfysoterap. förstår exakt vad som är besvärligt och lägger upp träningen och övningar, mina övningar blir att träna mina muskler mellan revbenen, för att få tillbaka elasticiteten i andningsmuskulaturen, och sedan komplettera med styrketräning, det betyder att röra på sig som läkaren säger- inte riktigt lätt att förstå alla gånger, eller hur?

Styrketräningen är en del "in med magen, ut med rumpan, rak i ryggen" säger hon medans hon står bredvid mig. "va? ska jag göra allt det? medan jag gör styrketräningen?" Tack och lov nu är hon i Hong kong denna vecka och jag får vila lite Cool Livet just nu är mindre roligt så vilan behövs.

Jag har varit på dagbio och sett lite olika filmer. Jag tycker film på bio är fantastiskt!!!. Saknar både en av mina bästa barndomsvänner och vårt biotittande, nu är han död och begraven sedan länge, tankarna kommer inför helgen men också den stundande förhatliga julen, kan man säga så? ja jag gjorde det nyss, efter hans död (han dog på julafton) och min mammas död så har jag blandade känslor inför det s k julen och dess julfirande, jag tycker många gånger det är oäkta vara i julfirandet hos många människor. Alldeles för många har inställningen att man sluter in sig i sin lilla familj och sitt julfirande något som ska "bara vara för familjen" men vi som inte har familj då??? istället för att öppna upp och bjuda in vänner, släkt, bekantadå kommer vi närmare julens budskap, inte bara familj, fylla och julklappar, men men, nu tappar jag inte totalt hoppet för visst finns det människor som tänker i andra banor, har själv träffat dem. Åter till min dagbio det är ju för trist att inte jobba längre med att vara skribent gällande biofilmer, för det är riktigt roligt så du som läser mig och gillar både biofilmer och att skriva, försök då att "jobba" som det för kul är det. = skitkul, skulle själv tänka mig det igen, men frågan är hos vem?? Googla mitt namn+recensioner så kommer några av mina filmer jag skrev om upp och som jag skrev via filmbolaget Filmeye Fram till dess kan jag roa mig och dig? och skriva egna recensioner av filmer jag sett, fiffigt så säg Cool det enda som är skillnad är att det är inga förhandsvisade filmer, utan många kan ju ha sett filmen före mig :) men såååå nogräknad kan man ju inte vara, jag kan dela ut tillsammans med egna åsikter om filmen -hur många pop corn den är värd eller hur? Cool

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R