Du är välkommen till min blogg

Dom hade ju jag totalt glömt i min planering av Kebnekaise. Tänk att det ska alltid vara något som hakar upp sig, har både läst om dem som förolyckats i bland annat glaciärer på Kebnekaise, och sett liten filmsnutt om att gå upp till toppen. Min motivation dämpades något. Måste fundera några varv till om det. Däremot har jag tittat på resan till Svalbard i Arktis, skulle vara otroligt häftigt att komma dit och förhoppningsvis se isbjörnar i sin rätta naturmiljö. Jag har kollat på DJ-kurser och de verkar mycket roliga, finns det några kvinnliga Dj? vet en och hon tror jag är runt 70 år otroligt men inbokad som få :) Gloria! man kanske skulle höra med henne, om något intropass :). Jag planerar också inom den närmsta tiden en pilgrimsvandring, en är nu i november, men det är en kortis, sedan är det en i maj under flera dagar och givetvis börjar jag med Birgitta leden, Den heliga Birgitta av Vadstena, utnämndes 1999 till ett av Europas 3 kvinnliga skyddshelgon. Detta med pilgrimsvandring är mycket ett sätt att finna sig själv, man har tid för eftertanke, det blir en ökad självkännedom om sig själv, ett sätt att vårda kropp och själ, för tanken är ju i stillheten och tysnaden att ens inre liv ska börja att flöda (kan man ju hoppas) och att ens inre språk kommer mer fram. I vilket fall som helst ska det bli intressant. 

Mer som är intressant- är en utbildning till instruktör i AOSP, akut omhändertagande av en självmordsbenägen person, utbildningen ska ge god kunskap till att förmedla och utbilda personer vidare. Jag har anmält mig, få se vad som händer, utbildningen är i samarbete med NASP, SOS Alarm, Stockholms polismyndighet, Stockholms Brandförsvar och AISAB. 

En annan är ju utbildad hundinstruktör sedan tidigare, så det kan väl vara en merit Cool den glömde jag ta med faktiskt. Däremot tog jag med det till Djurambulansen, och lite annat smått och gott, nu ska jag med på Eventutbildning och ser fram emot det, och hoppas också att jag hinner komma med på Stora hundmässan i Stockholm/december och prata om djurambulansen, hur viktig den är för oss som har djur, och för djuren- ibland så har inte alla den möjligheten till att ta sin egen bil, om/när ett djur insjuknar eller om en  olycka sker och då behöver snabb hjälp för att komma till veterinär/djursjukhus.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R