Du är välkommen till min blogg

Fortf. goa och fina människor i den lilla skaran så att säga. Jag har ju ansett att det är minst sagt ett förvånande sätt av Hundstallet att de väljer ut en del av dem som de tackar på deras Fb-sida och då företag, visst de är viktigta och de har ju mer pengar och kan ju bli en kommande sponsor, men man ska inte förakta privatpersonerna som skänker med hjärta och hjärna :) och de tyckte jag nu att de gjort med min gåva på 100 kg hundfoder. Jag har ju lätt för att ta initiativ och för det mesta rätt snabb också (när jag anser det är viktigt) så vad gjorde jag när jag då var arg och besviken på Hundstallet, tycker fortfarande att de gör ett mycket bra jobb med alla hundar och jag anser och är glad att de finns där, eldsjälarna för alla dessa hundar som farit illa i livet på grund av människan. Jo vad gjorde jag? jag! nominerade mig själv i Radio plays "dagens gåva" för att ge mig uppskattning och jag har fått ett positivt svar- alltid något -men vet inte om det bär hela vägen, det lättar att göra saker och se/höra vad utomstående tycker- sånt är intressant. så man inte fastnar i någon kletig sörja. 

Idag så står det att läsa från en psykolog att mobilanvändandet kontra ha småbarn är att likna vid djup depression hos föräldern i sitt beteende när föräldern använder sin mobil istället för att vara närvarande med sitt barn, barnet mister den sociala kontakten med föräldern, när personen stirrar ner i en mobil  och är rätt borta för omvärlden, istället för att umgås med sitt barn, dessutom så finns ju ingen ögonkontakt emellan dem som är viktig.

Det här behöver man inte vara psykolog för att begripa, det talar för sig själv, stackars barn, hur kommer de bli när de växer upp???  blir de ondskefulla monster? eller själva nedstämda deprimerade människor?. Det här ser jag bland hundägare också, bland annat så såg jag samma person med sin hund X antal gånger på promenaderna, stirra i sin mobil, och hunden i släptåg utan kontakt. Sånt stör mig, så en morgon så sa jag till personen att "är det inte bättre att du säljer din hund till någon, där hunden får det bättre? så kan du ägna dig åt din napp! (mobilen) i lugn och ro?" inget svar bara ett stirrande, men när hon ser mig så lägger hon undan mobilen- en stund... stackars hundar- jag tycker så här att kan man inte hantera sin mobil på ett bra sätt utan det liknar mer åt det löjeväckande hållet (mobilanvändandet) i kombination med småbarn, eller hundar så ska man inte ha/skaffa barn, hundar för det visar att personen tycker det är tråkigt att vara närvarande med sitt barn eller sin hund., personen söker sig till något annat - mobilen, och är inte beredd till att ta sitt ansvar för att sitt barn eller sin hund ska må bra och vara harmonisk.  Mobilanvändandet har gått över styr för en del och det blir konsekvenser för både barn och djur som är utlämnade åt dessa personer som inte verkar ha alla hästar hemma för att förstå det. Ska man ha barn och/eller djur så ska de tas om hand på bästa sätt!!! OCH det gör man inte, det är långt ifrån när man har näsan och sitt fokus över en mobil utan social kontakt, utan ett socialt samspel med barnet och/eller en hund.

Jag har blivit inbjuden till ett stort forskningsprojekt när det gäller hjärta, kärl och lungor, helt otroligt bra! dels att bidra till att förbättra individens hälsa av diagnostik, vård och behandling, i forskningsprojektet ingår även att identifiera hjärtstopp, hjärtinfarkt och andra hjärtsjukdomar, och olika lungsjukdomar. Vilket bidrag jag får vara med och göra, för människan. Sedan så får jag själv en grundlig(a) undersökningar av allt detta med senaste tekniken., och det tackar jag inte nej till Cool

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R