Du är välkommen till min blogg

Till en rätt snygg marknadsundersökning och marknadsföring av ett tv-program för oss som skriver. Programmet är via webb-tv med start i januari-juni. SÅ vad fick jag göra Cool jo jag fick delta med att svara på enkätfrågor hela 6 stycken. Inte illa -eller hur??? inte alla som får svara på sånt. Äh nu ska jag inte vara sån, men det här är av samma skrivcoach som dessutom är både författare, lektör och redaktör, som jag eventuellt kommer att blänka hos en dag i januari??? och nu också att eventuellt bli inbjuden till webb-tv,n. Se där, Nu har jag gjort lite reklam också man ska ju vara snäll till jul eller hur!! Jag tycker summa summarum att det är en rolig ide, bra, och spännande att det blir ett program om skrivande. Sen tycker jag också att programmet blir ju ännu bättre om jag skulle bli inbjudenCool naturligtvis. Jag har mycket att berätta!!!

Att vara snäll!! och göra goda gärningar - det gör jag regelbundet :) Gör du det?? Om inte så börja med det. Både julen, samhället, världen behöver det. Börja med det i den lilla skalan, det räcker och jag menar inte nu att skänka till välgörenhet utan också tillsammans med det göra goda gärningar.,. och bli den goda människan.

Jag har gjort en intresseanmälan till det som jag skrev om häromdagen YAM-programmet, få se om jag blir aktuell vore otroligt roligt och ett spännande område att medverka till och bidra till att den psykiska ohälsan förhoppningsvis kommer att minska hos de unga människorna.

Dessutom så var jag behörig till att söka intstruktörsutbildningen i AOSP, fick väldigt snabbt svar om det, dagen efter mitt mejl :). så det är bara att söka där Cool.

Goda gärningar ja, de som blev glada över min gåva av foder var min uppfödare, som verkligen UPPSKATTADE DET, och som jag gav först till, nu med facit i hand över hur Hundtallet agerar så skulle jag ha gett mer till min uppfödare och även de privata seriösa andra organisationer som jobbar för djurens/hundarnas väl, men gjort är gjort, det som är bra i det hela är att hundarna fick iaf. bra mat av mig genom min gåva. Alltid något Cool

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R