Du är välkommen till min blogg

Tack min älskade fina Izza för all din tid som du förgyllde i mitt liv. Min tillitsfulla gyllene bärare av glädje, värme, vänskap, närhet, och en stor portion klokhet, dessutom en kämpe in i det sista.

Mina tårar strömmar, en förfärlig dag i söndags, när döden knackade på. Avskedets stund hade kommit. Du min vän blev hastigt akut sjuk och plötsligt var tiden som var kvar av ditt liv minimal. Allt var hjärtskärande. Du kom snabbt in till djursjukhuset, med hjälp från en av djurens hjältar Svenska djurambulansen och där hos veterinären avslutades ditt liv på ett lugnt och tryggt sätt, som möjligt.

Du min vovve lämnar efter dig en stor saknad, tomhet, och en ledsen matte. Men du lämnar även många underbara glada minnen, 15,5 år är ett långt liv. I all min ledsenhet så är jag ändå väldigt tacksam att just jag fick ha en så fantastisk hund som du och att du levde i så många år.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R