Du är välkommen till min blogg

Jag och min hund vann en stor hundtävling i Sverige juni 2015! tillsammans med dem som hade röstat fram Izzas foto och min medverkan i radiokanalen Mix megapol äntligen morgon, där var själva hundfrågetävling som då avgjorde själva tävlingsresultatet, de som höll i tävlingen var Royal Canin med hjälp av radiokanalen. Förresten vill man höra tävlingen på radion så finns det en och radiolänk utlagd och Izzas Guldvinnarfoto på www.ettriktigthundår.se Jag skickade in mitt tävlingsbidrag -fotot, för jag ansåg att tävlingens syfte var så bra- att förändra bilden av hur ett hundliv är, när hunden mår bra --för min del så är det att en hund ska må bra och ha ett bra liv, sedan finns det säkert aspekter att diskutera -vad är ett bra hundliv?, men om det läggs åt sidan nu (alltså diskussionen) så tyckte jag att Royal canin bidrog med något mycket viktigt när det gäller hundar och denna tävling.

Vi vann som en del säkert vet, MEN NU till det som jag tycker är skitdåligt, det är att inte en enda tidning har skrivit om att vi vann. Varken hundtidningar fast jag själv tog kontakt med vissa, fick inte ens ett svar av dem, och inte har heller någon dagstidning skrivit om tävlingen, men nu också till det jag tycker dessutom även det är riktigt pissdåligt, jo det skrivs om både i dagstidning och hundtidningar om ett hotells utnämning av ett hundrum och i december hade de en tävling för hundar som skulle bli ansiktet utåt för 2016, detta blir nyheter både i dagstidning??? och i dessa sunkiga hundtidningar som inte verka kunna skilja på de viktiga grunderna i livet., och vikten av att hundar mår bra i sina liv. Precis som människor också behöver, att må bra i sina liv., och kunna ha förstånd till att skilja på det som är bra i livet och det som är mer lyxvara förunnat för en del inte alla.

Ja så en annan får hålla till godo med att övernatta på slottet där det spökar som de hade på nyhetsinslaget en kväll för några dagar sedan...spökar ja det är något annat mot ett hundrum med lyx. Fast visst finns det mycket att skriva om som jag nämner eller hur? bara de som arbetar på tidningar var mer kreativa än vad de verkar vara i dagsläget, så skulle de ha massa bra ideer att kunna spinna vidare i en nedskriven artikel. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R