Du är välkommen till min blogg

Fackförbundet som Kommunal anser jag behöver byggas upp från grunden med människor som har en schysst värdegrund, vet vad etik och moral betyder och är. Och som självklart till det viktigaste uppdraget- att jobba för att medlemmarnas löner är vettiga, att arbetsvillkoren är rimliga, att det är bra och säkra arbetsmiljöer. 

Så som det är nu, borde 1,a steget vara till att grunden ska byggas är att nuvarande ordförande och hela ledningen ska fatta tag i kassörens hand och sedan valsa ut från allt som heter ordförande och chefsposter. För de här människorna har åsidosatt de främsta viktiga uppgifterna- medlemmarnas intressen och istället mer visat maktlystnad som dragits åt girighet och en total missuppfattning av vad de är där för att göra dessutom har de en osmaklighet som de visar upp med att använda medlemmarnas pengar till mycket skit. Om kommunal inte har några medlemmar kvar så skulle väl antar jag ledning med ordförande behöva göra annat, det är inget synd om dessa människor dom blir ju miljonärer på kuppen genom de "störda" avgångsvederlagen som de får. Fackförbund tänk om de kunde vara lika skickliga att förhandla fram bra löner till medlemmarna likaväl som de har sina miljonavtal. 

Sedan hoppas jag att shih tzuhunden, Loui som det står om i Expressen idag hittas och kommer tillbaka till sin familj, han har redan varit borta/stulen i en vecka, det är rent ut sagt för djävligt hur människor kan göra, Missing dog har varit där och sökt av och spårat med en ID-hund och det finns Fb grupp som hjälper till. Jag önskar innerligt att han kommer hem till sin familj.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R