Du är välkommen till min blogg

Det händer, det händer Cool att jag får rätt många ideer, den här iden tyckte jag var fiffig, det var en som tyckte på jobbet för länge sen att jag och en annan person påminde starkt om piff och puff alltså Disney ekorrarna, jag fick aldrig veta vem jag var av Piff och Puff.-- Jag ansåg att jag inte fick den bekräftelse som jag tyckte jag skulle ha av Hundstallet när jag lämnade över min och Izzas gåva/vinst som var nästan 100 kg hundfoder, i värdecheckar i höstas, så jag kom på iden om att jag skriver en recension på Hundstallets Fb sida och väver in om min gåva, Så att det  blir mer officiellt :) Sagt och gjort, recensionen finns på deras fb-sida. och går man in på 19/9 2015 så kan man gilla recensionen, och det är folk som gör det. Men det som var riktigt lustigt i kråksången var att en enda kommentar och den var väldigt fint skriven, kom ifrån ett medium- lustigt faktiskt av alla dessa människor, jag kollade nämligen Cool så här skrev hon "du är en ödmjuk och en fantastisk person som delar med dig, de borde finnas många fler som du" det var härligt att få, här en människa som vågade och tyckte något om min handling, det kändes förträffligt! ända tills det kom en mupp som lät helt hysterisk om att han skulle göra affärer med mig??? men snälla rara....han hade lagt ut papper där om det på Hundstallets fb-sida, mycket anmärkningsvärt- men det dröjde inte länge förrän det togs bort och jag tror faktiskt inte det var av muppen själv. Jag har upptäckt också att Izza fotot är ute i cyber rymden och hamnat på Fantastiska hundbilder OCH Sveriges bästa hundbilder Cool fotograferad av Lena Halonen, och med min fantastiska hund som en skicklig "modell". Izza är nu där fotot hör hemma.

Just nu är jag superförkyld, men en dag ska det lätta, både i förkylningen och i vädret, hoppas jag, tänker på sommaren, jag har nämligen anmält mig till en sommarkurs i skrivandet, den här lät riktigt bra, det är en journalist som har kursen, de är lite överallt dessa journalister, jag är inte annars så förtjust i skrivar kurser, men den här lät bra, tre dagar, som är halvdagar, den  andra hälften av dagen är det mer åt beach hållet, kan ju inte bli fel eller hur. Dessutom så har jag sökt igen till högskoleutb. profossionellt skrivande, få se om jag kommer in igen? gjorde det förra året men fick avstå platsen pga min skada. I vilket fall som helst så fortsätter jag med kort kurserna, tänkte samla ihop lite på den fronten, till hösten blir det kurs i fördjupad krishantering. Kursen har en ypperlig frågeställning "Hur kan den du är och dina kompetenser vara den bästa tillgången för en person som bearbetar sin kris?" mycket bra och tänkvärt., i dessa tider.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R