Du är välkommen till min blogg

Anser jag att det var att inte få texten/ämnet till debattartikeln trodde i min enfald Cool att alla artiklar får komma med, eller vad går dom på? vilka kriterier gäller? inget som man kan utläsa i deras sätt att skriva, det låter så inbjudande, men så var det ikke!!! snacka om diskriminering, vissa kommer in fler gånger typ 2 g har jag nu som läsare sett att vissa kommer in med sin bla ha text, än andra (jag) nä jag ska inte säga så, vet inte vad dom går på, fast konstigt är det, men när det gällde mig så var jag helt övertygad om att jag skulle komma med, men se där, man ska inte vara för övertygad. Desto roligare att skriva om är att på lördag kommer en tidigare biofilm jag har recenserat, Tommy som kommer i 4,an några av mina textrader lyftes ut ur min recension som då stod att läsa "Filmens handling ger frågor, men inga svar, även om berättelsen engagerar mig känslomässigt. Tommy visar ett krig i fredstid i en annan värld, den undre världen". Coolt mina ord från recensionen, så kul att läsa vad man totar ihop. Se den om du inte sett den tidigare, och har du sett den se den igen, det ska jag Cool Sedan så har jag äntligen sett min skrivna lyrikbok Svantunga på Tranströmer biblioteket i en av hyllorna på poesiavdelningen bredvid Maria Wines diktböcker, alltså det var en mäktig känsla, helt otroligt, en riktig biblioteksbok, skriven av mig, som står där i deras hylla inte långt ifrån Cornelis Vreewijk dikter och några steg ifrån min bok så finns hyllan med alla Tranströmer böcker., det är faktiskt skitkul, att se det i verkligheten, alla dessa känslor som blev till en bok.

Sedan har jag sett mitt sagoslott, äntligen!!! de finns! trodde inte några såna fanns kvar i Sverige, de flesta verkar mer ha en slimmad design så att säga, mer åt skokartong hållet, om du förstår hur jag menar?!, dessutom finns fina kakelugnar på rummen också, måste ju boka in mig på slottet, för en upplevelse. Imorgon ska jag vara med på ett webseminarium om hur man får pr utan att redan vara en känd författare. Det gick ut tidigare enkätfrågor om just förslag på hur man ska synas i media med sin bok, jag skrev om bland annat det att pr får ju nästintill bara dem som  redan är kända, kanske det är fler som sagt samma sak, för nu ska vi arma stackare som inte får vår pr- få veta-hur gör man??? 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R