Du är välkommen till min blogg

Sicken skit, måste jag ju säga, nu när jag har kommit mer upp till ytan, alltså min öronsjukdom är så pass ovanlig så 1 av 200 har det. På 1000 är det 5 stycken som har bland annat de ärftliga generna men också fast det är inte helt vetenskapligt belagt än, att det är i kombination med östrogen, egentligen vet inte forskarna hur eller av vad man får öronsjukdomen., som så mycket annat. Vid 10.000 är det 50 stycken som får eländet, för inte är det någon vidare höjdare att få detta. 1% av totalbefolkningen i Sverige (orkar inte räkna mer :)) öronsjukdomen ingår inte i de sällsynta diagnoserna, för där ska det vara färre än 5 på 10.000. Samtidigt är det fantastiskt att det finns specialister och då specialistkirurger som är för dem en sjukdom som är en rätt "vanlig" öronsjukdom, och det ska en ha tack för :)) att de har en skicklighet att kunna utföra avancerad mellanörekirurgi och temporalbenskirurgi. Jag fick ett implantat kort med mig efter operationen, men mitt implantat är en titan och plast protes, som blir benämnd implantat, vet inte riktigt hur det hänger ihop?? för de andra implantaten är ju ett större ingrep, men men jag hör inte lika bra som de första dagarna, vet inte vad det heller beror på? får väl ta ett snack med personalen eller så tillhör jag de 10 procenten där operationen inte ger ett lyckat resultat, eller att det tar sin lilla tid så kan det ju också  vara. Akademiska i Uppsala där jag opererade mig har ju sin trainee tjänst för hela Skandinavien där deras kollegor får utbildning i de olika operationsmetoderna, några var med på min operation. Så det är bara att hoppas och be Cool och sköta om min hörsel så att allt blir väl och jag hör som en spejare :) 

Jag ser fram emot min praktik i Soshundutbildningen, det är så mycket roligare, det blir inom kort, hundar som tillsammans med sin matte eller husse ska utbildas till diabetshund ja hund och människa blir ett ekipage och hunden utbildas till diabeteshund, -det blir hur spännande som helst att i första delen få följa dem. På Diabetsförbundet finns filmlänk i två delar om hur det bland annat går till att utbilda en diabetshund. Utbildningen liknar sökhundens arbete ex. narkotika, bombhundarnas arbete. Hundarna är lämlighetstestade hos SoShundsförbundet och eller MH/BPH genomförda och de är också röntgade m m innan utbildning börjar. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R