Du är välkommen till min blogg

och följdfrågan--vem tar hand om djuret?/djuren? inte svårt att uttala, går att säga på en utandning, fåtal sekund som behövs--Uttala nu Vi har inte ansvar för våra hemtjänst kunders djur, tar längre tid och är både människoovänligt och djurovänligt, här har vi inte någon kärlek och omtanke om din nästa, nu en gammal dam med sin katt Maja, som med hemtjänstens goda minne fick svälta ihjäl, medans djurägaren var inlagd på sjukhus, de visar ett fyrkantigt tänkande utan hjärta, och utan känsla för att respektera liv. Stackars tant, ska hon behöva komma tillbaka till samma personal som indirekt tog livet av hennes katt, genom att bara skita i att det fanns en levande varelse hemma hos tanten, som hennes sällskap. En katt som hette Maja. Och som de lät lida, som de lät svälta ihjäl. Hur kan kommunen/hemtjänst  skylla ifrån sig och säga att det är inte deras ansvar, och att de inte visste, klart de visste, och är det bara enfaldigt folk som jobbar inom hemtjänsten???  

Visst har djurägaren ansvar och skyldigheter för att sitt/sina djur ska må bra och ha det bra. När både hemtjänst, sjukvård och sedan katthemmet är inkopplat så tycker man ju att katten INTE skulle gått en kvalfylld död till mötes pga människor som inte bryr sig. det är vedervärdigt. Inom sjukvården bör det vara lätt att ställa frågan om djur likväl om frågan om minderåriga barn, nu var det en gammal människa som hade en katt, som ingen hade hjärta för, fast det skulle vara desto lättare att fråga om, frågan kan tas upp i anamnesen/statuset, att allt ska vara så omständigt??- häpnadsväckande, finns djur hemma utan någon som kan ta hand om dem så kontaktas kuratorn på sjukhuset som ett förslag till att dra i de rätta trådarna., eller någon av avdelningspersonalen som kan kontakta Länsstyrelsen, som i sin tur kontaktar polisen, för ett omhändertagande av djuret för att skydda djuret så att djuret inte ska lida.Ska det vara så svårt? Så sjukvården kan göra mycket i den frågan om nu människan är kontaktbar., eller så fort personen är det.

Däremot hemtjänsten är som ett stort skämt, tyvärr. läser och hör ofta hur de verkar vara totalt ANTI! mot djuren, de kan inte tänka sig att göra insatser när det behövs för att hjälpa., både djuret och dess djurägare. Nu bidrog dom till kattens död. Usch och de ska vara människor som ska utföra bra omsorg????

Innan man blir sjuk eller inte orkar ta hand om sitt djur, alltså i förebyggande syfte, så finns det hos Länsstyrelsen.se djur&natur/djurskydd broschyrer och kontaktkort om vem som ska ta hand om djuret när ägaren blir sjuk eller inte kan ta hand om djuret. Kontaktkortet har man i plånboken/handväskan/jackan ifyllt med djurnamnet och VEM som tar hand om djuret, namn,adress,telefon på den personen och djurägarens underskrift för att undvika att djur lämnas utan omsorg/tillsyn i flera dagar och dör. Helt otroligt sorgligt och skitdåligt hanterat av hemtjänst och frågetecken även där tanten var inlagd. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R