Du är välkommen till min blogg

Ibland går dagarna sååå fort, och sedan så går de otroligt i långsamhetens lov. Men här är jag och jag hoppas att du är där också Cool, Jag har bland annat varit med nu på praktiken av att utbilda/träna hundar till de medicinskt alarmerande diabeteshundarna. Så ofantligt roligt, att få vara en del av detta. Och det är mycket glädjande att få se hundarnas glädje över att få träna med sina ägare. Tänk så imponerad jag blir av känslan över hur duktiga dessa hundar kommer vara som färdigutbildade diabeteshundar och vilken insats de kommer göra för sina ägare. Jag blir så glad när jag tänker på det och berörd också. Visst och mina tankar kommer ju också till min egen hund, som betydde väldigt mycket för mig, tomheten och saknaden finns där. Det värmde till tröst när jag hade kontakt med en tidigare hundkursdeltagare hos mig, och senare visade det sig att vi hade många gemensamma nämnare. Jag satt och kollade härom dagen efter vilka fler hundutbildningar jag ska uppdatera mig i, när jag kom in på förteckning över där jag var med tidigare inte nu, för man måste ju betala medlemsavgiften, och det har jag inte gjort när jag inte varit aktiv på ett tag, förrän nu, har ju börjat i liten skala med SoShund instruktör utb. men i vilket fall som helst så stod hennes namn där och det var ju bra men grejen var den att hon hade flyttat från vår håla till bostadsområde och vart hade hon flyttat-jo till Gotland, när jag läste det så blev jag så impad över det, så det startade massa ideer för mig och naturligtvis frågor också. I samma veva så kom en förfrågan ut, där jag ibland arbetar inom ett bemanningsföretag-om det var någon som var intresserad av att ta uppdrag på Gotland i några veckor? Jaaaa jag var intresserad, och hörde av mig, tänkte att det är så många som vill, så jag kommer nog inte med, men se Cool det var jag som fick uppdraget KUL!!! jag har aldrig varit på Gotland och vill veta om det är så fantastiskt som det sägs, jag vet tre stycken, alla hundägare som flyttat till Gotland. Så vi har kontakt igen och ska ses när jag kommer till Gotland, alltså den ena av dem som flyttat dit. Men hon skrev att Izza haft ett bra liv med en önskematte, så tack, det värmde, att få veta och höra, hon kände både mig och Izza och även Bilbo. Så nu planerar jag för några veckor på Gotland senare i tid. Hoppas också att en väninna kommer och hälsar på, över dagen, hon har sagt det, så jag klarar mig där på Gotland :) bland gottlänningarna.

På lördag kommer en tidigare biofilm som jag skrivit filmrecension på, via Filmeye.se, Kärlek Deluxe, tittar man på eller Googlar mitt namn och går på bilder så kommer det upp en del av filmerna jag skrivit recension om, det är väl 12-13 filmer som kommer upp, som jag skrivit recension på, alltså bilder på filmen, sedan får man klicka in på besök sidan och se där!!! då kommer min text upp med mitt namn och bild, och på vissa bland annat Tusen bitar så har jag titeln skriiiibenten!!!!, nä jag skoja inte skriiibent, det står skribent och mitt namn och foto, men av någon konstig anledning så är min titel borta på många av filmerna och istället kommer ägarens foto upp, hmmm.??? Men visst kan du läsa mina texter en regnig dag eller varför inte en natt.

Idag blev jag antagen till professionellt skrivande, för andra gången, det känns ibland som vissa grejer går i repris, eller åt det hållet., och en kurs i existentiell folkhälsa på hör här- Teologiska högskolan, hade sökt också teologiskt basår, men man får bara komma in till en viss högskolepoäng per termin och det blev fullt så att säga med de två innan. Fast jag har fler planer, det är ju att jag vill göra det så snabbt som möjligt, förutom mina sjuksköterskestudier Cool nu fanns ju också den här ettåriga journalistutbildningen, där de hörde av sig till mig, vet inte om jag ska söka i år eller kanske till nästa år? sedan har jag varit i kontakt med, de som håller i utbildningen av- det läser man på distans :) i palliativ omvårdnad, sedan såg jag en rolig utbildning som de har på Gotland i storytelling som låter faktiskt riktigt inspirerande, manusskrivning för film och/eller tv. Hur får man ihop allt detta??? det ska ju vara balans i livet.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R