Du är välkommen till min blogg

Denna renovering kommer förmodligen att ta kål på mig. Och innan den tar kål på mig så har jag bara mig själv att skylla, fattar inte hur och varför jag drog igång allt på en gång. En klen tröst är att en annan person gjorde på ett liknande sätt, när hon också gjorde sin renovering, hon kunde bara sitta på en stol, ja och jag hade inte ens tänkt klart med både jobbet, och att det går inte och renovera rummen samtidigt, för då har jag ingenstans att vara. Sedan fick jag lägga igen studierna på hyllan om det professionella skrivandet, för denna renovering, fattar egentligen inte själv hur jag kunde köra igång nu?? när jag skulle börjat att plugga? usch jag blir en aning trött på mig själv, visst lite går det framåt, jag har fått mina köksluckor i annan färg, först när jag såg dom sa jag -NEEJ det är inte färgen jag valt --jo det är det. Och ett envist stirrande på mina luckor, efter ett tag när chocken lagt sig så började jag se färgvalören, :) usch jobbigt det var ett tag där med färgen, jättefina är luckorna förutom lite bubblor vid handtagen där han skruvade på. Suck!!! så är det på tre luckor, jag ger upp, varför gör inte hantverkare eller vad dom nu är för nåt, något ordentligt? ska jag behöva stå som en drake över dom och kolla och ifrågasätta??? ja jag kanske gör det för jag är förbannat trött på att deras arbeten inte görs riktigt bra. Fast åh andra sidan då kanske de blir nervösa och gör fel bara av det skälet. 

Min soffa och fåtölj är slängd, Izzas älskade soffa och fåtölj, i soffan så både sov hon och det hon gillade mest att göra i soffan,  att rulla sig med energi. Så pälsen fladdrade iväg. Fåtöljen var hennes där hon gillade att sova :) och sitta på fåtöljkanten och käka sina ben, dessutom så stod hon på kanten av fåtöljen och tittade ut genom fönstret mellan varven. Det kändes vemodigt att den tiden inte kommer mer igen.

Ja så lite händer i renoveringen, det som är kvar är målning av kök och tapetsering av vardagsrum, + nytt golv, usch. jag tänker på allt flyttande av grejer.

Jag har blivit bjuden till Gotland, jag kanske åker dit, flyr fältet så att säga. 

Eftersom jag sumpade en av skrivarutbildningarna så har jag anmält mig som intresserad av manusskrivning hos MonteliusCinemantrix gick ju en kort filmskådespelarkurs närmare bestämt blev det inte mer än typ 8 timmar Cool Sen kom jag på att Gotland har utbildning i storytelling, då skulle man kunna bo där, ett tag, fast det är inte på sommaren förstås. Jag har fått flera mejl och nu idag sms om att Hollywoods största rollsättare kommer till Stockholm i helgen och att man ska köpa biljett för att knyta kontakter- de menar att nätverka, fast jag har inga visitkort klara, attans, samma med någon som heter Bob Dolman som också är från Hollywodd- dom är aktiva därifrån, och har workshop, men jag är ingen skådis eller manusförfattare-än, så jag fattar inte att jag får dessa meddelandena, bara för att göra tvärtom så ändrade jag mig och tänkte att jag, går till helgen och hör/ser vad det är, åter igen att känna sig som en katt mellan hermelinerna, men tiden funkade inte, så då blir det inte aktuellt iaf.

Jag ska anmäla mig som volontär på Deckarfestivalen, nästa år på Gotland, någon nytta kan jag väl göra???Cool som att dela ut mina visitkort, nää det kanske inte är rätta tillfället :) Om inte volontär så har jag planerat att vara där dagarna som är deckarfestivalen, om nu min planering stämmer överens med realiteten.

Sedan hoppas jag att de åtgärdar felet som är på svenska länkar.com så att man kan klicka sig därifrån till min blogg, vad håller de på med? som tur är så kan man gå in på fler ställen, och alla vägar leder till min bloggCool väl mött!

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R