Du är välkommen till min blogg

Att så många är analoga?? i denna digitala värld vi lever i?? speciellt i samband med när jag har sökt eller intresseanmält mig via nätet för att inte tala om privatpersoner som också kan bli helt förstummad--av vad vet jag inte, men det är ett tröttsamt beteende och inte vidare schysst heller. Jag gillar när det poppar upp ett svar på ens mejl vid de tillfällena när jag har skickat mejlen. Typ ett "tack för mejl, vi återkommer"... för då vet jag att det åtminstone har kommit fram och förhoppningsvis kommer det att komma ett svar inom rimlig tid--nu gör det ju inte alltid det heller men det är bättre än denna tyssstnaaadddd, som vissa verka tycka är bra, och då talar vi om envägskommunikation inte tvåvägskommunikation via mejl, för faktiskt det går att vara i en dialog via nätet. 

Jag sökte nu i dagarna ett skribent jobb hos Stockholms filmfestival, tyvärr måste jag säga så verkar de ha uppfattningen att det bästa är att arbeta i dess tystnad?? hur de nu kan anse det. Inte ens ett hövligt tack för att jag skickat in arbetsprover (publicerade) och sökt jobbet. Inte ett skit så att säga har jag hört från dem. Tänker på de andra - ja nu är det ju inte så många skribent jobb jag sökt :) men de få som jag sökt, så har det varit ett bra bemötande, som hos Filmeye.se, och webbtidningen Nya dagbladet.se varför inte vara lite, möjligen en aning tillmötesgående i den digitala världen. 

Jag vill gärna ha ett svar, en bekräftelse på att matrialet kommit fram, när jag skickat iväg det. Nu blir det merarbete eftersom jag envisas för det mesta att jag vill veta, och då blir min handling att jag sänder ett nytt mejl suck!!! allt blir ett ineffektivt tillvägagångssätt, både för mig och de andra. Anser att de lätt ska skärpa sig, och börja visa den goda viljan och ett svar, så att de inte blir kvar där i skuggorna av den analoga världen. Lite muppstuk på dem.

Min renovering har stannat upp, det är så ofta i mitt liv att grejer trasslar till sig, utan att jag gör något, utan jag gör min del i det hela, och sen vete f-n vad som händer. Jag har bara fått köksluckor i ny färg, sedan är allt annat som skulle målas och tapeteseras kvar??? firman är som bortblåst, som enl ö k skulle kommit sedan en vecka tillbaka, för då har tiden också gått ut på beställningsperioden upp till 8 veckor är ö k nu är det 9 veckor. SÅ deras tidsperspektiv är inte som mitt- konstigt, fast rätt bra för det lösgör mig till att ändra i beställningen och göra en beställning med hjärta, hjärna och själ inräknatCool, det var nämligen inte det på denna.

Egentligen så har den här veckan varit mycket i ett stiltje. Tråkigt så det blir till något bra. Kom inte iväg på bloggminglet som var i Malmö, men hoppas på nästa gång och att inget annat kommer emellan. Apropå mingel--är det någon som tror att de journalister (de som går på minglet på bokmässan) skriver objektivt om författare och dess böcker?, när de har minglat runt med dem i, och i samförstånd druckit vin och knapra, kanske till och med hamstra på tilltugget. Rent psykologiskt så påverkas människan av intryck och som kan bli bestående, som av attityder, kroppspråket, personens utseende, är kanske författaren också attraktiv? då blir det mer av positiva egenskaper och kanske till och med rader av positiv text. Vad är attraktivt? ligger oftast i betraktarens öga men det finns vissa saker som likartat går som attraktivt hos de människor som anses attraktiva. Det här är de första intrycken, som utgörs av debutanter, men för övriga som är "kändisar" världsförfattare, politiker, hur blir det där då?? efter flera glas vin och knapret på tilltugget, där de som ska skriva texterna har frotterat sig med kultureliten och ska skriva objektivt eller hur var det nu igen?? var det inte subjektivt??

Nä, jag får satsa på att "knyta kontakter inför en internationell karriär" som Stagepool sms,a till mig så jag kommer ur Landet Lagoms ankdamm,Cool där varken krav eller konsekvenser förekommer för alldeles för många.. Dessutom påpekade de att jag inte skulle missa min chans till det--Sött!!! fast nu gick det över i surt, för missade -det gjorde jag, måste ju jobba.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R