Du är välkommen till min blogg

Tänk nu blev det lite charm över livet igen Cool, eller rättare sagt om jag ska vara ärlig, och det ska en ju vara större delen av dagen, :) jag blev väldigt glad, med stora stänk av stolthet, jag har blivit godkänd i Morrr,s bloggteam som bloggare hos dem, när det gäller att blogga/dela med mig av min kunskap,  till att bättre ta hand om sina husdjur, nu för mig kommer jag att blogga om hundar, och sätta fokus på "de glömda hundarna" i miljöer där mäns våld mot kvinnor sker, men också som jag bloggat tidigare om hundarna som överges, när ägarna ex. läggs in på sjukhus, andra områden blir det också som friksvård för hund, och relationen mellan människa-hund, sedan kommer det säkert bli mer, för det är ungefär en gång i veckan jag ska blogga där. MEN!!! Jag är kvar här också på min egna lilla blogg. Vad mer är det för blogg jag är ett team av-jo Morrrs bloggplattform har 50.000 läsare/besökare i månaden, mitt bloggandet delas också i deras nyhetsbrev. Verksamheten förekommer både i Finland och i Sverige, Finskt start up. Morrr samarbetar med många varumärken som är intresserade av bloggsamarbeten. De har redan öppnat min blogg nu i mitt namn, så att jag kunde börja så fort som möjligt, dessutom fick jag fina omdömen om mitt skrivande men jag tror att jag vill ha hundbloggnamnet klart innan jag startar, fast åh andra sidan så är det inte lätt att hitta ett bra hundbloggnamn, de jag kommer på finns ju redan. Jag återkommer så fort jag har namnet klart på min hundblogg, OCH nu hoppas jag innerligt att ni mina läsare också klickar in er också på Morrrs blogg med 3 rrr och sedan vidare till mig Cooloch efter det kan ni klicka in er här igen, så blir det riktigt bra. Säger till när första bloggen är skriven där och adress med mitt hundbloggnamn.

Jag har också bestämt mig att ta upp statist jobben, skäl det är roligt, jag har kul på inspelningarna, om man nu kommer med på något vill säga,  men först måste jag åter igen fixa dessa foton, kan inte ha samma bilder, man måste ju förnya sig så att säga. Så det blir lite kaffepengar. Sedan så hoppas jag att kunna gå en intro i filmskådespeleri- skäl, det är kul där med Cool känner att jag behöver ha lite kul i livet, att lattja lite. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R