Du är välkommen till min blogg

som skribent/bloggare hos Morrr.com/blogs går trööögttt!!!, det bara strular, tänkte om från att börja först när hundbloggnamnet var klart till att jag börjar i helgen i mitt eget namn, det kan ju ändras senare, men ack vad jag bedrog mig, den här bloggen är ju mer avancerad än vad min blogg är Cool, så det "sket sig" ju direkt, och det var med bilderna som inte blev bilder eller så blev det dubbelt upp suck.....fick förslag om jag inte tyckte det var för tråkigt så skulle min hundblogg på Morrr bara heta hundinstruktör ywonne. Se där! allt föll om mina tankar om något klatschigt hundbloggnamn, egentligen har jag inte den blekaste vad bloggen ska heta, men spela roll, det viktiga är att komma igång Cool men det hänger på bilderna.

För tillfället funderar jag på om jag ska tacka ja till ett förslag om att träffa en författar coach, hon coachar i 1-2 timmar mot att bli bjuden på mat och dryck, låter en aning vettigt, min första och enda gång var en 10 minuters coachning som var gratis och som inte riktigt blev som jag hade förväntat, vet inte om detta förslag är bättre? men när jag har funderat klart så är det så i vissa lägen, att det blir för sent så att säga. 

För övrigt så är jag "kräkfärdig" på denna renovering, köket är klart utom golvet, och snart är det vardagsrummets tur, eller egentligen är inte köket riktigt klart, för när målaren var här sist, så kom han försent en timma, visst han bad om ursäkt men det innebar att han var stressad och jag gillar inte när hantverkare är förbannat stressade. För då händer alltid något som långt ifrån är bra för kunden (jag). Sist var det rent kaos med golvläggarens arbete, som i sin stress och okompetens lyckades med konststycket att dra upp min tapet och la golvlisterna omlott. Helt otroligt dåligt. Vet inte hur människan tänkte, om han nu gjorde det? när stressen slår till är det ju tunnelseendet som kommer fram, den så att säga reptilhjärnan, tar vid, ja då blir det ju inte så kul att få renoverat, tanken är ju att det ska bli fint och fräscht, här kanske utföraren tänkte, att han skulle komma undan? med ett dåligt utfört arbete- Ikke!!, de fick göra om arbetet, vilket skämt allt var, men nu till den som gjorde köket, han var duktig när han inte var stressad, men denna dag då stresshormonerna dansade rock´n roll med honom, så slutade det med att han rev ner foton och kylskåpsmagneter OCH rullade in det i sitt golvpapper??? en skåpdörr går inte att stänga (gjorde det innan) och på ena dörrkarmen så är färg borta så träet syns en rätt stor bit. Innan jag såg detta elände så hade jag berömt hans arbete, tviiii, för deras stress, de fixar ju inte att göra ett bra jobb, när de är stressade., och det blir mitt besvär över något som skulle fungera på en gång?? bli fint på en gång, dessutom får jag betala för det. Fotona hann jag med, för jag ville kolla golvet hur det såg ut efter målningen, och medans han river ur  golvpappret med en väldans fart, så upptäcker jag att flera foton på mig var borta och dess kylskåpsmagneter, de satt på kylskåpsdörren, inrullade i hans golvpapper, men va f-n, usch tänkte jag, hur ska han förklara det? jag menar hans klumpighet styrd säkert av en självpåtagen? stress, och hur ska jag gå tillväga för att få honom till att rulla upp hela golvpappret så jag får mina foton och kylskåpsmagneter tillbaka?

USCH!!! Jag gillar verkligen inte stressade yrkesmän. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R