Du är välkommen till min blogg

Nu efter mycke´ möda och hjälp! med förklaringar och bildinläggen från en ljuvlig person på Morrr så är min hundblogg publicerad där, Morrr.com/sv/blogs under Senaste nytt men att läsa om mig - presentationen och vilka områden jag ska blogga om finns på min hundblogg med det underfundiga namnet Hundinstruktör Ywonne Cool fiffigt så säg :) nä det är för att det ska vara lätt att hitta min blogg på Morrr för läsaren, hoppas nu Du också är en av dem om inte annat så dela infon, för det handlar om att bidra till att djuren nu  hund som jag skriver om ska behandlas väl av människan i alla storlekar. Bloggen delas också på Morrrs Fb sida.

Men kul är det, man jobbar med rubriker, ingress, inlägget och så dessa bilder, det är bilderna som är lite marigt med, det kommer säkert bli lättare, eller ve och fasa värre :), men lite svårt blir det med bilderna eftersom de ska helst stämma med texten, så att säga. Fast det kommer nog inte alltid bli det.

Så det är lite charm över livet med detta och även här med min blogg. Publiceringen blev på min hunds namnsdag Amanda som var en underbar Cairn Terrier. Kan inte bli bättre :)

För övrigt är jag döless på min renovering, du också att läsa det kanske, men att flytta/bära saker hit och sedan dit tillbaka + möbler är ett eländes elände, åh sedan ska man börja om igen åh igen. Tror att det var för tidigt efter min operation. Jag skulle "läka min kropp i lugn och ro" sa den ena av läkaren. Jaaaa fast det har inte riktigt blivit så.

"Nu kommer du få mycket energi" sa kirurgen när jag var på mitt återbesök.

"Va, men inte trodde jag det skulle bli på detta vis" :). Jag måste balansera min energi, som det så fint heter, men det är ju inte lätt, med tanke på renoveringen, menar jag.

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R