Du är välkommen till min blogg

Läst min presentation på Morrr bloggen? nä inte jag heller, den fick jag leta efter, var tvungen att fråga, presentationen finns överst på mitt inlägg- man klickar på mitt namn där, och vips kommer fotot först på mig och bloggfotot, därefter klickar man igen på mitt foto, och se där! nu kommer texten med en förkortad presentation av mig., fast åh andra sidan du kanske har gjort det redan eller inte Cool Morrr har delat inlägget på deras Fb-sida den heter Morrr, och har du Fb konto som dom flesta verka ha så kan du ju läsa via Fb min text och like,a, på Morrr.com/sv/blogs så finns det under länken- livet. Där kommer jag bidra med att förhoppningsvis påverka till förändring som leder till det bättre för hunden och dess liv. Så där ja, nu är det sagt och skrivet, och många bryr sig inte ett skit om det. Det är förresten mer liv på Morrr,s fb-sida, om jag jämför med min fb-sida där är det rätt dött, väldigt få reaktioner, på mina inlägg, det mesta där handlar om typ resor, mat och annat som mer beskriver den ytliga sidan av livet, där och då så brakar det in massa like,s för dessa personer som skriver om resa eller bild på mat eller något annat tröttsamt, jag förundras över det., jag blir också matt av allt ytligt som vuxna människor visar upp via Fb, en ytlig yta av det mesta i livet-allt!!! är så otroligt bra!!!--Hurra!!!!

När det finns så otroligt mycket i livet att vara engagerad för. Då tänker jag inte på vad för mat jag åt igår eller alla mina resor och bilder. Du behöver inte lyfta blicken långt, om du verkligen vill se och varför inte göra nytta för en människa eller djur, att göra goda gärningar/handlingar, så finns det så mycket i vårt samhälle, på människans villkor och djurens villkor som utgör tragedi, misär, misskötsel, ensamhet, fattigdom i Sverige som ska vara ett välfärdsland? det här vet jag eftersom jag många gånger jobbar med en del av baksidan av livet. Därför stör det mig otroligt mycket när någon skribent får utrymme i de stora kvällstidningarna och skriver bl a "hur bra vi har det" vilken planet är den personen på?, den personen tittar bara utåt i världen, och blundar inför vad som sker i samhället,tjusigare så kanske, istället för att se vad som händer lite närmare på håll. Hur kan de få utrymme i tidningen och skriva massa strunt?? 

Nää nu ser jag fram emot Författarkvällen där bland annat, fd gatuhunden Arthur ska vara med och husse som skrivit boken, hoppas det finns utrymme till att få klappa Arthur,  jag har läst boken, vilken hund, vilken husse helt otroligt. 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R