Du är välkommen till min blogg

Vet inte om du som är läsare här på bloggen också läst min hundblogg på Morrr.com,? eller nu tänker jag egenligen på hundbloggen som är på Morrr,s fb-sida,? i vilket fall som helst så är jag både glad och en aning bara en aning förvånad över att jag fått så många likes och massa hjärtan, det värmer i själen, nästan 400, med 17 delningar, egentligen helt otroligt, eftersom det blev en väldig skillnad till övriga blogginlägg på Morrr,s fb-sida, hur gick det till? Cool samtidigt blir det en riktlinje för mig i hundbloggen. Dessutom är min recension på Hundstallets fb-sida meeerra!! synlig, roligt att få lite utrymme, har ju skrivit recensionen förra året, man kan gå in där på mitt datum men då var det inte lika mycke´ utrymme på hundstallets fb-sida, med tanke på att jag berömmer deras arbete MEN också att jag skänkte ju nästan 100 kg foder i värdecheckar till Hundstallet, det var en del av Izzas och min vinst på ettriktigthundår, (det var också slottsweekenden för 4 personer och hundar) OCH då var det inte något nämnvärt till tack eller utrymme-konstigt så säg. Fast åh andra sidan så var det okej för Izza att jag/vi skänkte fodret till bättre behövande hundar, så det gjorde stor nytta. Dessutom när jag ser vilken skillnad det är när min text/foto kommer på andra ställen, andras fb-sidor så blir det mer åt en normal reaktion, till skillnad på min fb-sida, som jag skrivit om tidigare, där är det bara dött, så det är väl bara att släcka ner sitt konto där tror jag, eller att ha det öppet men ta bort de som är osynliga så att säga. Det är bättre, tror jag.

Mer till vekligheten, är att det har fortf. inte kommit någon och lagat elementen, så jag har fortf. knappt någon värme i två rum, helt otroligt skitdåligt, helt åt skogen, ska kontakta dem igen - tröttsamt och onödig tid som upptas för det. Sedan om jag inte får det åtgärdat, värmeelement och en skälig nedsatt hyra för detta så får jag kontakta hälso och miljö förvaltningen tror jag det var. Jaaa undrar hur långe allt ytterligare kommer dröja, jag betalar för värme, som ingår i min hyra, och det tas ingen större notis om det,  och det är inte luft i elementen om nu någon tror det, nej utan stopp i elementen, visste inte att det kan bli det?, men undrar hur det ska göras?? därför  dröjer det kanske men de glömmer ju att jag fryser varje timme, varje minut, varje sekund jag är inomhus. Stört -ja verkligen.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R