Du är välkommen till min blogg

Med en lätt överdrift, lite vinter ska väl komma emellan. God fortsättning på det nya året till dig Cool, vet inte riktigt vart dagarna tog vägen, sen jag sist skrev?? jo lite koll har jag :) är det inte så att det har varit både en jul och ett nyår däremellan??

Allvarligt så skönt att "skiten" är över, både jul och nyår. Dessutom var det ett års dagen då min fina vovve dog 27/12  finns att läsa på Morrr.com eller Morrr fb-sida,så det har inte varit någon kul tid. Men nu  väger det åt ett annat mer positivt håll. Tack å lov. Dessutom jobbade jag hela nyår, det var ju en upplevelse så att säga, nä, jag spetsar till det lite, jag har jobbat en del jular, så jag vet hur det är, för oss som är en del av Sverige som upprätthåller vissa delar i samhället, däremot så har jag inte jobbat ett nyår sedan övergången till 2000 talet, det var en väldig skillnad att jobba den nyårsafton mot den här senaste. Vi fick extra betalt utöver storhelgtillägget, och det värnades om oss som jobbade då, vi fick godmat som var beställd för både patient och personal. Men detta nyår som var...ikke en endaste smula till något som kunde kallas god mat för oss. 

Jag ska skåla i champagne snart, för min renovering är klar, med omgång två, där dom fick komma och åtgärda det som var fel eller slarvjobbat, helt sjukt att det är så nu för tiden, det enda som inte är klart är mina golv men nu känns det som a pice of cake, OCH jag har inte fått nedsättning på min hyra än för att jag inte haft värmen på tre veckor. Tänk alla gubbs slipper jag och två tjejer som har rännt här, när jag räknar ihop dem så var det 11 stycken-inte klokt måste jag säga för en renovering på två rum, och värme som pajade.

Så snart skålar jag i champagne Cool, och tänker börja planera det som är roligt i livet, nu blir det ju inte alltid som jag planerar men ändå :).

Det vettigaste som jag gjorde här vid nyår, var att skriva på ett förbud mot pyroteknik för privatpersoner. Du har säkert läst som jag om allt elände och ett läskigt empatilöst hanterande av raketer som dessa människor har som skjuter dessa, att använda det som ett slags vapen. Att skjuta mot räddningstjänsten, ambulans, polis, hundägare, folkmassor mot bostäder, inne på bussar, inne till butiker. Det är riktigt stört!! av dessa personer, och ännu mer stört är det att både regering och riksdag, alltså våra politiker som ska representera folket här i Sverige inte förbjuder raketer m m. Vad för samhälle vill de ha? som jag med många fler måste finna oss i? som vill ha bort allt smällande, hur många djur blir skadade, alla hundar som far illa, människor också, innan, under och efter nyår??.

I förorterna smäller dom som satan, dessa människor som inte tar någon hänsyn, nä varför skulle de göra det?? det händer ju inget; mer än att de får sina perversa lustar tillgodosedda., men för andra blir det konsekvenser och för att inte tala om djuren.

I grundlagarna står det i RF all offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare??? måste ju säga att vart f-n har de tagit vägen, i detta med pyrotekniken, förstår att de åter igen inte bryr sig, för det är ingen av dessa politiker som bor i en förort, eller vistas där det har slängts in i folkmassorna, eller arbetar inom samhällets tjänst och blir beskjutna med raketer, smällare. OCH har inte kurage till att förändra detta. Däremot heder till de affärer och handlare som har slutat sälja pyroteknik. Det är mer ruter i dessa människor än i våra politiker?? hur kan det komma sig?, när det är dom (politikerna) som ska vara folkets främsta företrädare??. Dom klarar inte ens att göra en begränsing av pyrotekniken, eller dom skiter i det, många sitter ju och sover i riksdagen. Så vem bryr sig. Jo jag tillsammans med så många andra i samhället. Fast egentligen så skulle det vara våra folkvalda.

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R