Du är välkommen till min blogg

Hej till dig som är mindre glad också :), där skulle väl jag hamna just i dessa dagar, tycker att rätt mycke!!! är trist i livet, jag har en aning långtråkigt, nu vet jag ju att det är viktigt att kunna ha det trist i livet, men kan ju inte påstå det är underhållande med det trista i livet. En ska ju inte klage!... jo det gör jag nu, har fått olika råd angående detta, att ha tid över, flera gånger har jag fått rådet att starta eget, och då i form av hobbyföretag, eftersom jag vill ju forts. i jobbet jag har, senast idag fick jag rådet att- men kan du inte bara vara, att njuta av livet, livet är så kort

-jo det förstås, att njuta av livet.... jag får nog träna mig mer på det, egentligen så skulle jag det, införa det i ens planering Cool njuta av livet, att bara vara, här och nu. Vet så väl av egen erfarenhet, att livet kan ändras snabbt. Så det är viktigt att ta tillvara sin tid, men kanske inte alltid i form av att prestera, utan också att tillåta sig att ge sig egna belöningar, göra ha! nu är jag där igen tänkte just skriva att göra saker för en själv, eller varför inte, att mer ta hand om sig själv innefattar också att njuta av livet eller? göra det som en mår bra av, så jag får sluta upp med att anse att livet är trist nu, det ska jag försöka att intala mig när de sätter igång med sprängningarna till/för förbifarten Stockholm, har fått brev om det, sprängningarna, och att man kan beställa sms innan det sprängs, tror det skulle vara 3 gånger per dygn, tack till er alla som ville ha denna skit som förbi farten, de ska spränga upp till ett år, så det blir lite svårt att njuta av livet, men det finns för det mesta lösningar på det mesta tror jag, Får installera i hörselskydd, eller olika resor det kan andra skattebetalare stå för speciellt de som vill ha denna ytterligare klimatförstörare. För inte kommer det att bli mindre trafik, snarare mer dessutom så höjer slughuvena på SL resorna, så fler kommer ta bilen bara av det skälet. 

Saknar mycke! min hund, men också att vara hundägare, det är en livsstil, jag anser att det är friskvård, att vara hundägare, mina funderingar är lite om jag ska ha en ny hund i mitt liv, och då om det ska vara en omplaceringshund eller en valp, nu kommer det inte att bli aktuellt i år, men kanske till nästa år om jag är i form så att säga :) men tittade och såg att försvarsmakten har omplaceringshundar, jag hade inte en aaaning... om det, det är schäfer hundar som inte klarat testerna till att utbildas inom försvaret eller till polisen, som då blir omplaceringshundar och då förstås att en själv blir godkänd. Något att fundera på kanske?.

Det som jag har tackat ja till gällande något helt annat är- att jag blev antagen till utbildarkursen om mäns våld mot kvinnor, med det menas att vi som går utbildningen kommer att utbilda yrkesgrupper alltså personal inom olika instanser i vårt lilla samhälle. Vi ska verka bakom kulisserna, och det ska bli intressant, som jag sagt tidigare om detta är att jag ska in i rättsväsendet och utbilda om detta. Men det är tydligen så många yrkesgrupper i vårt samhälle som inte har någon riktig susning om detta med mäns våld mot kvinnor och våldets mekanismer, områdena som nämns när vi är utbildade är inom Hälso och sjukvården, Rätsväsendet, Socialtjänsten, Frivilliga organisationer, voj voj oj oj. Såna här utbildningar skulle det satsas mer på i andra områden i samhället, för det behövs, så att det inte blir den totala kraschen i samhället. 

Men dessförinnan ska jag med på skådespelarmässan, bara av ren nyfikenhet. Jag har ju mina 8 timmar eller var det hela nio timmar filmskådespel hos Montelius :) ska förresten tacka ja till hans manusförfattarkväll som kommer under våren, verkar kul, jag måste ju ha det kul!!! i livet och inte bara det trista med min uttråkade själ. Livet är ju här och nu sägs det.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R