Du är välkommen till min blogg

Som jag nämnt tidigare, så har jag skrivit under för en begränsning av fyrverkeri, smällare för privatpersoner, helst så vill jag ha ett totalförbud till att privatpersoner ska kunna handha detta "skit" som förstör miljön, OCH ger stora konsekvenser för många människor men framförallt djuren, vilda djur och våra husdjur. Jag anser också att de här människorna som gör och förstör för de som är mer sunda i sitt känsloliv och har ett mer av normalintellekt, gör alldeles för stor skada i det svenska samhället. No respect är det från dem, och våra politiker sa ju inte ifrån på något sätt utan hänsköt det till myndigheter och dessa kommuner som jag vet inte- vad -det folket håller på med???. däremot så visade branschfolket för fyrverkeri kurage genom att säga att det ska begränsas och det hoppas jag verkligen, för det kan bli för stora skador i samhället när dessa människor som anser att det kan användas som vapen och viss form också fortsätter sitt krig här i Sverige??? och det ska bara accepteras näääe så mesigt får det inte vara i samhället, ja i vilket fall som helst så skrev jag under de seriösa namninsamlingarna - en stilla undran- du som läser mig - har du gjort din röst hörd och skrivit under?? folk har så svårt att vara aktiva och ta ställning här i Sverige, lite mesigt där också. Jag fick mejl med ett stort tack iaf. om min namnunderskrift för detta, och att de har fått ihop nästan 103.000 underskrifter, not bad :) hoppas att andra organisationer också har fått ihop ännu fler underskrifter, men de underskrifterna är nu överlämnade till nuvarande regering, ja få se vad om händer inte ett skit i vanlig ordning, rätt trött på en handlingsförlamad regering och riksdag. De är ju ofantligt tröga när det handlar om djurs väl . Men nu är det ju andra konsekvenser också som har hänt, så då kanske det kan bli en annan reaktion? eller? 

Det här med att tacka är väldigt fint anser jag, men det är rätt många som inte verkar ha den förmågan? helt otroligt det också, ett ex, om jag håller upp en dörr ute i samhället för någon ex, någon med barnvagn, eller någon annan som jag anser behöver lite hjälp, så blir det inte ett ljud utan mer som att det ska tas för något som vi andra ska göra för den här personen, Aldrig, jag gör det för att jag vill visa ett schysst beteende, men får jag inte ett schysst beteende tillbaka som en uppskattning av att säga ett tack, så då blir det inte aktuellt att göra det och plötsligt blir världen mer trist i hur vi bemöter varann, finns många fler ex, att ta men gör inte det idag. 

Det börjar bli mer sjukt beteende, av alla grupper med tonåringar (killar) och unga vuxna män, som jag dels har läst om men också finns här där jag bor, de samlas i dessa grupper kan vara i mindre grupper typ 4-5 men också i större grupper ungefär 10-12 stycken, de jag pratar om är inte vita utan tyvärr att säga det men är skit trött på det också de som kommer från länder långt härifrån. Jag ex. har valt andra T-bane stationer, pga av att det samlas på ex. perrongen eller vid tunnelbaneingångar dessa unga vuxna män med en konstig syn på beteende? i det västerländska samhället som är nu Sverige, tror inte ens att närliggande länder har dessa grupperingar, vid ett tillfälle gick jag förbi en sådan grupp, uppe vid ett centrum i en tunnelbaneingång OCH det kan jag säga att det gör jag inte fler gånger, men visst är det för djävligt att vi ska behöva känna obehag vid såna tillfällen, och förmodligen så skattar jag för dem. kul. något är galet fel i vårt samhälle eller två fel så att säga :). Nu det senaste som dessa fega grupper gör, det här läste jag, om att de ska ta hundar ifrån hundägare, men allt sånt måste ju stävjas, dessa män med sitt destruktiva beteende, och/eller har sitt kriminella beteende, eller så blir det till slut att den vanlige medborgaren också börjar att ex. beväpna sig för att kunna freda sig och då börjar vi sakta men rätt snabbt ha ett high chaparal, ett vilda västern, förstår inte politikerna såna här frågor?? som nuvarande regering och riksdag, dom fattar inte? eller myndighetspersoner? fattar ni? Usch!! att vi betalar bland de högsta skatterna, och vad görs för oss? när det är kris överallt? ute i samhället, det blir ingen ordning ute i förorterna, alla bor inte i Stockholms city, och alla dessa människor som bor på landsbygden som skattar som alla andra som har vit inkomst, som blir utestängda av sånt som ska fungera för dem också. hur styrs landet Sverige, och alltid detta snack om att det är så dålig ekonomi som förra regeringen lämnade efter sig, jag tror inte på det, utan jamen börja omfördela i ekonomin och ge inte politiker med fler såna fantasisummor till löner, under all kritik är det -och vi som jobbar i sjukvård eller polis har bara skitlöner för att??? hur tänker man då? då är inte alla värda lika. och de som har dessa fantasilöner gör ju inte speciellt mycket för oss i samhället, många känner sig inte ens trygga och vara ute när det är ex mörkt- bedrövligt. och nu också med det faktum att grupperingar av män ska visa sin makt på något konstigt stört sätt. Lite att fundera på i fredagsmys tid.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R