Du är välkommen till min blogg

Nu har jag knåpat ihop min presentation av mig, i lite kortare version, på Första sidan, tycker att det var på tiden, fast jag anar att Du har läst en del om mig på andra ställen- kanske, alla gör ju det, alltså sina presentationer t o m den 104- åriga damen som bloggar, kan ju inte vara sämre än tanten, hon förresten var med när jag och en väninna var på författarevent i höstas, jag var där för tidigare gatuhunden Arthur som jag fick träffa och hälsa/klappa. Men då var Dagny där, vet inte visst hennes ålder imponerar, fast som person???? men det imponerar många andra hennes blogg är mycket välbesökt, åh ja Cool jag är ett steg ifrån :) Jo jag tog min bild,samma bild som jag har i lyrikboken till att visa mitt fejs, mitt hår är inte lika blekt längre för skulle jag fortsätta med det så var jag väl flintskallig, vid det här laget, och det vill jag ju inte :) 

Jaa måste ju berätta att i veckan blev jag genom en granne (hundägare) som sa att en annan hundägare sökte mig, hon har nämligen liten uppfödning av små söta "yorkies" och dessutom är de väldigt charmiga. För hon hade tänkt på mig, för jag var bland annat en "bra hundägare" och ville höra om jag ville ta hand om en 2-årig tik som hon den andra grannen har. Jag blev väldigt glad över att bli påtänkt till att ta hand om hennes ena hund, det är en fin tanke, men jag vet inte, hundarna eller rasen är ju så liten och ömtålig? är ju van med hundar som är större och mer robusta. Jag tror min gräns går vid typ jack russel, border terrier, inte mindre, vet att de är "stora" hundar i små förpackningar så att säga och där går nog min gräns vid att ha små vovvar, vill nog fortsättningsvis ha lite större hund om det en dag blir aktuellt. Jag tror det, det är mycket livsstil, och mycket friskvård, men också helt underbart att vara hundägare till en älskad vovve.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R