Du är välkommen till min blogg

Sorgens handling visade sig i fredags med denna terrorhandling, mot totalt oskyldiga människor, barn och en hund. Denna/dessa fega mördare, hade ihjäl människor och skadade flera, med sin ondskefulla handling, men det han inte kunde göra vara att ha ihjäl Stockholmares kraft att stå emot hatet, att inte kunna ha ihjäl Sveriges demokrati, friheten, och all dess kärlek som människor visade i olika GODA handlingar. Ett ljust LJUST som brann i dess mörker som en symbol för det som värnas starkt av människor i Sverige och Stockholm. Vårt fria samhälle. Människor som visade solidaritet och de goda gärningarna.

Jag jobbade dessa dagar, och sov, uttröttad när den fina och vackra manifestiationen var. MEN tillsammans med några arbetskollegor så var vi och la blommor i det stora blomhav som blivit, efter vi gått av passet imorse., för att visa respekt och hedra människorna och hund som fick dö av det besiningslösa våldet.,och de anhöriga som nu har sorg., och en matte och husse. 

En eloge till framför allt vår polis i detta läge som visade en imponerande effektivitet--Coolt, jag känner stolthet. Men min stolthet känns också inför människor som har visat stor medmänsklighet., stoltheten når även de olika yrkesgrupper och civila.  Så "Hold on" det är värt det.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R