Du är välkommen till min blogg

Så förstår jag inte människans beteende. Nu menar jag inte i stort utan jag tänker mer i smått :). De som utmärker sig på ett sätt som gör att jag inte förstår dem typ är vi på samma planet. När jag inte begriper dessa beteenden så känns det tröttsamt, dessutom så tar det massa onödig energi. Ett energitjuvande, och som är egentligen helt oacceptabelt att själv lägga ner tid på, fast det är ju det där att jag vill lita på att människor är medveten om vad de säger och att de menar det också inte bara massa tomma fabler höll jag på att säga jag menar ju floskler. Ett socialt tomprat utan dess like som är nära sanning.

- Du är välkommen och bo hos mig, nästa sommar sa hon sommaren -16.

Men vad jag vet så är det maj-17 nu och inte en ansats till att förnya inbjudan, nä och jag bjuder ju inte över mig till att ta upp ämnet, så varför säger man på det viset?? visst kan man ändra sig pga olika skäl men då tar man upp ämnet JAG är ingen tankeläsare. Ja varför säger man så utan att egentligen mena det?? gör du så? jag gör det inte, jag försöker att det jag säger, det menar jag, slänger mig inte med ett konstigt socialt snack med tomma ord.

- Du är alltid välkommen till vårt hem här i USA sa den relativt nygifta bruden till mig, i samband med att de flyttade dit.

-Och inte ett ljud hör jag från henne, orden kanske fladdrar iväg på avvägar, det är ju ändå en bit mellan Sverige och USA Cool 

Nästa men det var ett tag sedan det hasplades från hans mun.

-Du är alltid välkommen till ön, ( en remsa ute i skärgården)

-Åh så bra, trevligt, det gör mig glad

Sedan visade det sig att han menade att det gällde bara så länge han inte hade någon ny partner

-Va?? jag bara känner kan inte folk bara knipa käft helt enkelt utan att jag pådyvlas dessa tomma erbjudanden

Nästa är de människor som bara vill hålla den sociala kontakten digitalt, jag får spader, det är jag skittrött på, att alltid prata genom en maskin, inte den mänskliga kontakten, kanske är det rädsla för det vem vet.

Eller de som säger ja först och sedan nej och då med skäl att det är mötesdags och märk väl inte på jobbet utan det är med släkten- OCH jag som fick tillgång till Final Lets Dance biljetterna, ja nu är det ju över men besvikelsen sitter kvar.

En annan inbjudan som var från SCAPIS, jag har ju deltagit i forskningsprojektet, så det var trevligt att få en inbjudan till seminarium, där de berättar hur långt de kommit med projektet och hur hälsoläget ser ut för de som deltagit i SCAPIS sedan skulle det vara mingel och underhållning.

SCAPIS är helt kort en forskning som kartlägger identifierar, individuella risker för hjärtinfarkt, hjärtstopp, KOL. Forskningen ska ge svar på varför sjukdomar som stroke, KOL, plötsligt hjärtstopp och hjärtinfarkt uppstår och hur det kommer sig att det drabbar vissa människor men inte alla och hur man kan förhindra att sjukdomarna uppstår OCH där har JAG deltagit och bidragit till att SCAPIS räddar liv och gör att de som drabbas mer tid att leva, genom denna forskning.

I inbjudan står så fint webbadressen till att anmäla sig på. Tror du att det fungerade?? IKKE nu har det gått en vecka och jag har inte tagit den andra vägen att ringa, för i samma veva så upptäckte jag att allt det här trevliga och uppskattningen för oss som har deltagit i forskningsstudien, det ska sägas att jag kände mig både självlysande och allmänt blodfattig och syrefattig efter alla undersökningar, tester, prover och de 200 frågorna om kost och livsstil jag svarade på.

Jo jag upptäcker att allt detta som är ett stort tack för/till oss startar klockan 8.00 på morgonen?? men vad är detta?? kl 8.00 VAD för ljushuvud anser att människor ska släpa sig upp till kl 8.00 på morgonen ledig tid? åtminstone om det var lunchtid, hur tänker man då??

Så du förstår hur jag har det med all tolkning till att försöka mig på att förstå andra människors beteenden.Cool Tur att vi alla är olika, fast ibland blir det en aaaning tröttsamt.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R