Du är välkommen till min blogg

Vad händer med mannen, när han gör en total omställning av värderingar och kvinnosyn?? kanske man kan likna det vid megalomani?? eller är det ren och skär protest?? (fast inte på någon hög nivå då). Det jag anser vara sunkigt är hela paketet  med "importfru", eller än är de inte gifta, men det kommer säkert i samma takt som barnen kommer.

En vit man som importerar och betalar en svart kvinna från Afrika, för att komma hit, redan där eller innan var det nog ett känslokallt kalkylerande att söka en viss etnicitet. Här talar man inte om kärlek, buhu här är det avtal som sex, och passa upp mannen dessutom ska städning ingå. Hur blir de barnen när de växer upp, de som säkert komma skall??. Visst det finns något för allt, nu dejtingsajter där svarta kvinnor från fattig uppväxtmiljö söker vita män.

Jag har förståelse för kvinnor som vill komma bort från fattigdomen, men inte genom viss prostitution som det indirekt blir när kvinnan tas hit av en vit man i Sverige. Dessutom är afrikanskan 30 år och det blir en skillnad på + 20 år härligt!! den vita mannen ska starta en ny familj (då när han var gift blev det barn som nu är jämngammal med den nya kvinnan i hans liv) med den afrikanska kvinnan som är i bästa fertila åldern, dessutom lågutbildad, kan inte språket, och har ingen egen inkomst/ekonomi, snacka om beroendeställning. BUUUHU!!

Men hur kan en vit man uppväxt i Sverige ha en sån GROTTFOLKSINSTÄLLNING?? En kvinna som är lärd till att servera, passa upp på mannen, är ingen kvinna som "krigar" till förändring till det bättre för alla dessa kvinnor som är utsatta av de sunkiga männen.

Mannen som här är felprogrammerad med inställning med egenkonstruerade förklaringar som att jag hjälper kvinnan ur fattigdomen eller något annat trams. Hjälpen är inte att bli mannens egendom, utan skulle verkligen mannen vilja hjälpa så ska det göras på plats. Män som är missnöjda med svenska kvinnor kan stanna där kvinnan från det fattiga landet befinner sig i. Varför komma hit?? Det finns tillräckligt med män som har en trasig, unken kvinnosyn här i Sverige. Det behövs mer av män som har en sund och hel kvinnosyn.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R