Du är välkommen till min blogg

Spännande och samtidigt roligt, att jag fick en av platserna på Multimedia utbildningen. Så nu blir det att samordna studier och jobb, därtill kommer också det andra som jag sökte till. Multimedia innebär en kombination av journalistiskt skrivande o text, foto och layout, ska bli intressant att testa detta med foto, vi ska införskaffa oss en systemkamera till terminen, oj oj jag äger ingen sån och än mindre vet jag hur den fungerar. Nu har jag en snäll väninna som fotar med en systemkamera hon har bland annat fotat många av Izza bilderna :) så hon ska göra en välgärning och förklara hur den fungerar i stort. Så att jag inte behöver komma som ett totalt ufo till utbildningen och kamera/foto utb. Jag gillar det här med omväxling, och det tycker jag den här multimediautb. innehåller. Våren ska vi iväg på en veckas resereportage resa, så när det blir klart får jag återge här på bloggen om det.

Nu tänkte jag efter att ha läst bloggar på Bloggtoppen att där kan min blogg också platsa, visst jag har mejlat dit och inte hört ett skit :) samma med dom nya ägarna av Morrr plattformen, börja tycka att det lutar åt det oförskämda ocivilicerade beteendet, att de inte kontaktar hundbloggarna och ger en information om vad som gäller OCH att man ska kunna komma åt sitt eget matrial, de visar en överförmyndarmentalitet som jag definitivt inte är charmad av, helt otroligt dåligt, så lång tid kan det inte ta i den digitala världen som dessa finnar har tagit på sig BUU och USCH. Dessutom så antar jag att de gamla ägarna också borde ha vetat det här, med tanke på att de har sålt till dem. Jaja har sagt det förrut det finns så många människor och deras beteende som man inte fattar ett dugg av. Har en granne som börjar ta formen helt totalt av en mupp. Han står och borrar/slipar bort sitt lås på sin egen ytterdörr, nu har muppen gjort det två gånger, vad får han ut av det?? stört minst sagt.

Jag har äntligen gjort slag i saken!!! och ska iväg på en introdag för kvinnor i Krav Maga. Sedan får jag se om det är något att träna vidare i. Om man inte är bortskrämd eller har brytit något ben på träningen vill säga. Cool

Inom statist börjar det bli kuliga jobb har jag sett, och även fått tips av Stage pool, som de skriver matchar min profil-jaha hur har de kommit fram till det?? iaf. så tycker de jag ska söka till filmen om Ted Gärdestad det är fram till 7/7 som man kan söka, skulle ju vara kul att få vara med i den filmen. Samtidigt som jag får se om de har en bra matchning av mig. De tycker även att jag ska söka ett volontär jobb (dom måste ju skämta) på Stockholms filmfestival sommarbio eller var det sommarfilm vet inte kommer inte ihåg. Vad gör man då?? där?? som gratisarbetare??. Skillnad är det på volontärarbetet på deckarfestivalen, där är det inom olika grupper som de behöver trevligt folk som mer än gärna arbetar gratis och sliter kanske också vem vet- få se hur det blir Cool där på festivalen.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R