Du är välkommen till min blogg

En riktig pappers tidning Cool Blev det i onsdags. Med min blogg artikel som jag skrev för Morrr. Jag är både glad och stolt över mitt knåpande med texten:) och att andra gillar det jag skriver, glädjer mig mycket. Visst jag är publicerad sedan tidigare i andra sammanhang, men då på webben, via Filmeye.se och då Morrr plattformen. OCH inte att förglömma min lilla blogg här som jag gillar att just du läser :) Men det här att bli publicerad i en papperstidning är faktiskt något extra, även i bokform också. Tidningen är en medlemstidning för de som har hundrasen Leon Berger. Utkommer både i Sverige och Norge. Där är min artikel, som handlar om vad friskvård innefattar för hund. I originalet så var det ju de fina bilderna på Izza, nu utbytt till en Leon Berger, och jag tänkte i mitt stilla sinne -får man göra så?? ack ja jag lär mig den hårda vägen i detta. Dessutom så fick tidningen artikeln graaaaatis, och det kan jag säga det var första och sista gången det blir så. Redaktören andades inte ett ord om bytet av bilderna. Nä det är bäst att vara småaktig i sitt agerande,  Jag får leva med det. dessutom så har jag lärt mig,  i denna oerhört konkurerande värld som är när det gäller skrivandet, publicering, media. 

Dom på Morrr bloggplattformen, de nya ägarna bara försvann.....hur kan man göra det??? Det har gått två månader nu, och inte ett ljud från de nya ägarna, dessutom är jag irriterad över att jag inte får ut mitt matrial som jag har där. Om man jämför med Stockholmsgruppen/talang som jag är med i de ska/har bytt bloggplattform men de frågade och skickade en länk för vidare intresse, helt annat uppbyggt och bemötande fast det är digitalt, Morrr vet jag inte vad jag tycker om deras tillvägagångssätt, eller jo förresten det är rätt skitdåligt skött. Bara att beklaga, för det behövs så väl utrymme i den digitala världen, och i vårt samhälle,utrymmen som handlar om djurens välmående. Och för den delen också att djurägare lär sig meeera!!!.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R