Du är välkommen till min blogg

Jag involverade mig till Deckarfestivalen som volontär, i början lät det väldigt roligt, att få uppleva festivalen från andra hållet. Den har ju växt sig rätt stor i Sverige för alla de som gillar deckare av olika slag Cool. Själv har jag varit på väg dit, de senaste två åren, men inte kommit fram så att säga. Nu när jag har det så håller jag på att tappa intresset för att vara volontär, jag börjar så att säga tagga ner istället Det som förtar mitt intresse är helt enkelt deras framförhållning som egentligen inte är någon framförhållning, i dags datum så har jag fortf. inte fått något schema. Och de två personerna som skulle vara någon form av kontaktpersoner, som man kunde mejla och fråga saker, ang. deckarfestivalen, ja antingen så svarar inte den ena personen, och den andra svarade efter att flera veckor gått- hur kul är det på en skala. Jag har inte ens bokat biljetter dit, jag vet faktiskt inte hur jag ska göra, :(, nu börjar veligheten, den som kommer med funderingarna. Kanske jag inte är rätt person för detta. Apropå att vara rätt person, så här kan kvinnor göra emot andra kvinnor, vet inte om män gör så? jag tror faktiskt inte det, men en person ska ha fest, och har bjudit flera från jobbet, och sa till mig att hon skulle bjuda in mig till festen, men vad hände?? det blev ingen inbjudan inte ens en förklaring till vad hon sagt, och då undrar jag naturligtvis, hur kan man göra så?? hur tänker man?? eller gör man inte det?? alltså tänker??, vet inte men det gör att besvikelsen och frågorna hägrar, och tar onödig energi. nu ska jag ändå jobba den helgen så det hade inte blivit aktuellt ändå. Men, Så många gånger i livet jag tänkt att många män är så mycket mer schysstare än många kvinnor, i de här sammanhangen, tyvärr, kanske jag är mer präglad av ett fair play beteende, mina första bästa vänner var ju killar, sedan kom tjejerna in som vänner senare i livet. Men det är bara det kvinnliga släktet som vänner som gjort mig gruvligt besviken på vänskapen. Vet inte men jag börjar dissa mer och mer vänskap med kvinnor. 

Vänskap kan du få av andra varelser såsom hundar :) har äntligen startat eller rättare sagt kommer att bygga upp en hundblogg, men just nu är den under uppbyggnad som det så fiffigt heter, men domännamnet är klart och aktiverat Cool www.hundbloggareywonneviklund.se men jag har inte hunnit  fylla den bloggen med massa vettigt innehåll :) än-- men det kommer att komma. Hoppas du kommer att även läsa den.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R