Du är välkommen till min blogg

Men inget händer, vad jag pratar om är min nya hundblogg www.hundbloggareywonneviklund.se trodde i min enfald att när jag fick meddelande om att domännamnet var online och aktiverat SÅ var allt klart, men så är det ju inte, INTE i den digitala världen, där går det jöö långsamt, så nu kan man än så länge bara gå in via deras länkar SUCK!!!! och via min fb-sida, men roligt är det att bygga sidan. Har lagt till några foton i bildspel idag och ändrat lite i text, har inte börjat med mina blogginlägg utan tänkte bygga upp lite innan jag startar med det. Måste ju börja att konkurrera lite Cooligen.

Det är lite lustigt detta med det digitala. Jag kollade via sökfältet Google, nu inte med hela mitt namn för då kommer det upp rätt mycke´vad jag bland annat publicerat via webben och inte bilder för där finns också rätt många publiceringar från Filmeye.se och Morrr.com utan jag ändrade sökorden, gör det mellan varven tycker det är rätt kul, för att se vad som kommer upp. Men nu gjorde jag det bara på förnamn och bloggare, och då kommer en blogg från statist upp och mitt visitkort där, jag bloggade redan där på statist :), men iaf. grejen är den att det ligger synligt när det har varit lösen ord och sånt skräp höll jag på att säga jaa jag sa ju det :) men det är ingen större säkerhet på nätet-bara att konstatera det. Fast visst får det vara där. Jag syns alltså lever jag och finns till, är det inte något sånt trams som man säger i det digitala. Fast det kan ju gälla för när man inte finns heller. Så med andra ord vet man inte vad som gäller Cool men det gör inget för det är i den digitala världen och inte i IRL.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R