Du är välkommen till min blogg

Andas UT (ett, två, tre) och så börjar man av med samma tillvägagångssätt i andningen. Någon uppmärksam läsare som förstår att det jag nämnt är att andas i kvadrat, man ska helst se en kvadrat för sitt inre öga också i andningen :) allt på en gång, sedan helst andas med magen/buken en djupandning med andra ord. Det här brukar användas när det är läge att lugna ner sig eller stabilisera sig eller inför att sömnen ska infinna sig.

Men mer vanligt att det används vid stress, orolighet och vid ångest, ångestattacker.

AÅh så jag nu, för mellan varven måste jag hålla fokus på andningen, för just nu så stör jag mig på statistiken på min nya hundblogg, hundbloggareywonneviklund.se

Vet inte hur många mejl i mejlkontakt med kundtjänstteamet om detta. Det är nämligen så att gör man ett klick besök så ska det registreras på min besöksräknare, men vad händer jo statistiken visar att på en sida på min blogg hemsida Publicering- Vad innefattar friskvård för hund är uppe i c:a 600 besök men den besöksräknaren som visas är betydligt mindre besök typ 400 mindre HUR går det ihop?? och det är det jag vill ha förklarat, hur de tänker men Nada, jag får andra svar eller mer uppräkning typ som någon slags robot?? det kanske är det, tröttsamt är det. Så mellan varven kanske jag skulle andas in och räkna till 5 istället för 3 eller ska jag helt enkelt ägna mig åt SOAS nu menar jag inte universitetet i London som också har den här förkortningen, utan jag menar att SOAS ska användas i andning och tanke. Har jag läst alldeles nyss om.

 

S = stanna upp man sitter eller står upp

O = observera vad som händer i kroppen, var sitter andningen?? samtidigt ta 3 djupa andetag genom näsan med munnen stängd.

A = acceptera situationen som den är, eller verkligheten är som den är

S = svara på situationen, eller släppa taget om det är möjligt och det är mer målet på s,et att släppa taget, om man inte hittar något bra svar. Och där är det för mig en ska ju inte hetsa upp sig för skitsaker men det stör mig iaf.

Däremot är det här med SOAS som ingår i mindfullness programmet, mer bestämt Här och Nu programmet som har börjat användas på vårdcentraler, öppenvårdskliniker, smärtkliniker och ungdomskliniker, faktiskt så är det ju något vettigt men otroligt att det kan förekomma inom vården, visst det är ju bra, men har de verkligen tid med mindfullness?? på nämnda områden inom vården.

 

Nä jag får fortsätta fokusera på min andning, medans jag funderar vidare och får ett lugnat parasympatiskt nervsystem....Förhoppningsvis.... Och du läsare visst orkar du klicka på stjärnan om du gillar texten, eller jag kanske ska ändra till något annat som tilltalar?? Så därja nu har jag bytt till kärlekens och livets tecken ett hjärta, så visst gillar du min text mellan varven? hoppas jag- men visa det också, vore väl fiiiint.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R