Du är välkommen till min blogg

Visst, måste ju skriva om lite av varje nu när jag inte har bloggat på ett tag :). OM det är någon enda själ som undrar över vilka biofilmer jag har recenserat/skrivit om OCH som är publicerade på webb sajt Filmeye.se så kan det ju vara lite svårt att läsa just mina texter, ja de kommer upp också på mitt namn och under bilder :) lite har jag också skrivit här på min blogg. Men nu lite mer struktur över det hela.

Fast de är inte i datumordning- sånt trams behöver man inte lägga ner tid på nu.

Tusen bitar

Maleficent

Brick Mansions

Tom at the farm

Metalhead

The Quiet roar

20 Feet from Stardom

Emil och Ida i Lönneberga

Kärlek de Luxe

Dagarnas skum

Pojken med guldbyxorna

Nymphomaniac

Mina päron

Sex tape

Bröllopskaos

Sånger från Manhattan

Tommy- sen är det säkert några till :) men hittar inte namnen just nu på dem. Kompletterar vid tillfälle.

Jag har börjat media utbildningen och den verkar både kul och spännande, men lite åt det hållet att ramarna (alltså runt utbildningen) är mer tänkt för de unga, är inte riktigt bekväm med att det är fööör många unga på utbildningen. Alltså jag pratar om 20-21 åringar, så jag får verkligen sätta utbildningen som ett tydligt mål för mig., och överse med alla dessa unga. Jag är inte heller bekväm med att utbildningen är på fem- 5 dagar i veckan, det är jordens omställning för mig, tur att utbildningen är på 1 år, till att börja med, när det är på fem dagar så finns det ju inget utrymme för livet?? eller praktiska saker heller för den delen. Så visst har det mesta kört ihop sig, men jobbar på att få in mer struktur. 

Min andra utbildning som jag tänkte börja specialist uska akutsjukvård som tack och lov är på distans ska ju hinna jobba också :) men det vete sjutton vågar man utbilda sig för akuten?? med tanke på alla de muppar som kommer in och hotar, dödshotar, och kallar sjukvårdspersonal för kränkande uttryck. Vad är de för sunkiga människor?? personal som är där för att göra sitt jobb, märk väl- göra sitt arbete, på ett objektivt sätt. De ska inte komma emellan för dessa människor som har skottlossningar som ett sätt att reda ut sina konflikter, fast de vill ha sjukvårdshjälp, märkligt?? sen börjar det bli hög tid av att se till att åtgärder sker, där det blir ett effektivt skydd för sjukvårdspersonal, så att de kan göra sitt jobb- åter igen,  så skattar de, (sjukvårdspersonal) det måste väl regeringen/sjukvårdspolitiker inse att det går inte ihop att dels behöva skatta för att de som blir skottskadade också ska ha vård, men de som utför vården, personal och är skattebetalande ska bli hotade av de som blir skottskade eller av de som skottskadat., som förmodligen inte skattar för något inte ens sjukvård. En märklig ekvation som inte är frisk. Sedan så måste ju lag ändras så att det är systemet/sjukhuset som isf. när det behövs gör en anmälan, och inte som nu att den enskilda personalen ska anmäla och skylta med sitt personnr m m vad är det för ljushuven som har missbrukat ett skydd, som inte är ett skydd och ordnat det på det sättet?? helt otroligt. 

Mer sunkigheter, och det är att Hundstallets personal och dess hundar tagit emot allvarliga hot av naturligtvis mycket fega människor. Då är vi där igen, att fega sig och hota personal som gör sitt jobb, att sköta om hundar som människan inte har haft förmåga och ansvar att ge ett bra, tryggt liv. Samhället börjar bli dysfunktionellt. Och det är inte bra. Det blir så mycket som blir bakvänt då.

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R