Du är välkommen till min blogg

Det som får mig först att tänka på är medias rapportering, många gånger sååå viktigt, men rätt många gånger rent meningslöst, tänker nu närmast på en trumslagar man som mött kärleken åh igen!! Jaha....OCH??... kan meningen vara då att den ena har blivit "kär" i den 3,e kändisen och har förhållande med personen?? kan det vara så, tänka sig att ha såna tentaklar att "bara" bli kär i artister som på beställning, lite att vara programmerad för att "bara" bli kär i kändisar annars får det vara. Att kärleken kommer endast förunnat artister, hur bär hon sig åt?? Amors pilar raka vägen inga hinder till en artist-- not bad hmm men är det äkta kärlek och inga andra premisser som är med i de sk känslorna, men det skriver någon person om i media, Jaaaaa då vet jag det, skit samma om det är meningsfullt att veta, det ska stå enligt media. 

Inte har det hänt mig?? Jag har endast varit i närheten en gång i mitt liv och då var han brorsbarn till en kändis tänka sig Cool, nu är min s k långväga "kändis" och då kärlek--död. Så var det med det. Mening att se något meningsfullt i det meningslösa?? att han är död och lämnat både tomrum och saknad. Svårt att rikta in sig på.

Eller att se mening att gå 5 dar i veckan på en utbildning. Det måste jag säga är totalt meningslöst, att bli så uppstrukturerad, att det inte finns något utrymme kvar till livet, ett svängrum och att ha tid. Jag tycker att strukturen skulle ändras, det var år och dar sedan jag var igång 5 dar i veckan, då när jag jobbade i skolan, och jag vill inte ha det tillbaka, därav så hoppade jag av media utbildningen pga det. Så nu måste jag hitta nya utbildningar inom media och/eller författare. Utbildningen verkade bra men inte strukturen, tråkigt men sant. Att hitta nya utbildningar inom skrivandet är inte så lätt, för utbudet är ju enormt nästan iaf. så vad är bäst för att utveckla mitt skrivande. Återstår att "hitta".

Jag har börjat min specialist utb. undersköterska/akutsjukvård och den känns mycket bra. Och där ser jag meningen i det meningslösa som får stå för naturligtvis sjukdomarna, och olyckshändelser m m. Att kunna hjälpa en människa som söker vård på bästa sätt.

Jag ska börja på universitetet nu i höst Utbildarkursen i mäns våld mot kvinnor. (nu hoppas jag att jag inte sabbar min fot som jag gjorde i våras). Och där ser jag också mening i det meningslösa våldet mot kvinnor, barn, djur. Meningen att åter hjälpa/kämpa till förändring av synsätt och åtgärder för de som är drabbade och det gäller både människor OCH djur.

Att se mening i det meningslösa, det är en förmåga, att kunna det, tror jag.

Vet inte heller om det ska ses en mening i det meningslösa alltid, isf. är meningen att det ska bekämpas/kämpas emot, hitta nya vägar, nya åtgärder nya synsätt. 

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R