Du är välkommen till min blogg

Att Jul i Gemenskap var så otroligt populärt, jag trodde jag hade kommit på en fiffig ide, om hur jag kunde fira delar av julen, men ack så jag bedrog mig.

Jag som jag nämnde tidigare anmälde mig som jour volontär för en av dagarna nu denna jul, trodde inte riktigt att jag skulle komma med eftersom det var så sent, i vanlig ordning höll jag på att säga när det gäller mig, nä kanske inte riktigt, iblan är jag supersnabb :) men julen gör en typ handlingsförlamad nu för tiden. - men det gjorde jag, kom med, volontärsamordnaren skickade mejl, angående det. Och det var kul, mindre "kuligt" var att två dagar efter mejlet, så fick jag ett nytt mejl med uppdrag för två entrevärdar- som ska hälsa de firande gästerna välkomna.

Jag visste ju inte att det var ett så otroligt stort intresse för detta, men å andra sidan är det verkligen roligt att det är så. Så medans jag läste mejlet, kom det ett mejl till att det var tillsatt, och inte aktuellt längre. 9 minuter!! det tog nio minuter, att få folk/volontärer till det uppdraget. Sedan så läser jag att de tilldelar bara max 2 olika pass, så med andra ord så verkar det rätt kört, med så kort tid och inte veta när mejlen går ut, och att det är "först till kvarn" med andra ord mer åt en huggsexa. Så kan det vara i juletid, när man ska fira julefrid.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R