Du är välkommen till min blogg

Önskar dig Ett Gott Nytt År Cool

Sälv är jag glad att jag "överlevde" julen själsligt. Nu blev det aldrig att jag kom med på Jul i gemenskap som en jourvolontär, låter något som katten släpat in.. Nä men jag får vara lätt förvånad över att jag fick en förfrågan, sen att jag inte visste förutsättningar till att man skulle vara supersnabb och svara det kan inte hjälpas, som jag sa 9 minuter, från det att dom hade skickat ut mejlet med förfrågan till att svarsmejl gick ut med att det var tillsatt. Hej och hå jag började läsa det av en händelse så då var några minuter redan borta. Så allt kändes en aning snopet. Men nu med det nya året så ska jag vara i startgroparna, vet ju nu hur läget är och vad som gäller :) inför detta med Jul i gemenskap, fast egentligen så hoppas jag också på att det nya året ska komma med mycket glädje och vem vet jag kanske har träffat den bästa av alla kärlekar Cool så att jag får blomma ut så som det sägs., och inte behöver vara en jourvolontär, jo en dag på en julhelg kan man vara det. Fler skulle testa och göra det goda och inte bara vara så ego. 

Livet ja, hur och vad som det ska fyllas med?? vet inte så vissa dagar känns det rätt visset för att prata blomspråk.

Jag har kravlat mig upp till plats 141 i bloggtoppen för hundbloggar, tycker det är skitkul, att det går framåt och uppåt., det är en sån härlig bekräftelse för det är några till av hundbloggar i Sverige. Som jag sagt tidigare Tänk när jag är bland de främsta Cool, naturligtvis är jag glad över min personliga blogg här, men här är det lite långsammare om man jämför med hundbloggen, MEN det gör inget för jag uppskattar att du fortsätter som läsare här på bloggen. Tack! Cool och Gott Nytt År önskar jag dig med mycket Tillit och Harmoni.

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R