Du är välkommen till min blogg

Hur kan det vara så?? Min första tanke som gäller är på denna sida, i den totala officiela besöksräknaren, är det 68 919 just nu, sedan när jag tittar på statestiken för ex. mina texter då är det mycke!!! mera!!! då blir det plötsligt 79 803 just nu. Hur kommer det sig? skulle inte det vara mer på den totala räkningen?? jag har inga kommentarer, fast det går och skriva, också underligt- på min hundblogg har jag inte gjort det programmet aktivt kanske jag skulle göra tvärtom istället. Ibland undrar jag om det är företaget som fixar med räkningen Cool. Ja jag har nog som jag nämnt tidigare några stycken som läsare. 

Jag har fått i några veckor meddelande om att jag visas på Linkedin, och inte har jag vetat vad exakt det betyder, dom visar ju inte VAD som visas för mig, men gör det till andra men jag tog reda på det och det är att det är inlägg/artiklar som jag antar är från mina bloggar, eller.... ??, så tänkte jag att jag kan skriva direkt från Linkedin artiklar, men det sket sig, ett väldigt strulande blev det och jag kände att nu djävlar så slänger jag ut denna dator genom fönstret. Och ingen artiklel från mig blev det. Impulsen hejdade jag eller rent tempramentmässigt så blev det inget kast med liten dator ut genom fönstret. Måste hinna skicka en förfrågan/kontakt till ett copy skrivar företag, jag kan ju inte få mer än ett Nej, eller kanske att verkligheten överträffar fantasin och jag får ett Jaaaa. Det är ju så med populär psykologin deras mantra "våga misslyckas" ja nu hoppas jag att det inte blir så men det ärhelt klart värt ett försök.

Rent tidsmässigt så har det varit/är svårt med att få sjuksköterskor att jobba som ordinarie personal på ex. sjukhus. Det är ju bemanningssjuksköterskornas arbetsmarknad som gäller. Dessa bemanningssjuksköterskor som är uppe i c:a 50 000/månad och frågar du mig så är de INTE värda den lönen, där har det blivit en rejäl slagsida till det destruktiva. 

Men men systemet finns, och inget verkar göras åt dessa höga löner, fast de gör bara det nödvändigaste som en bemanningssjuksköterska, skulle inte lönerna läggas på de ordinarie sjuksköterskor som finns i jobb och vi undersköterskor/mentalskötare. Nää det verkar inte aktuellt, så det fick mig att fundera på att jamen då kan jag ta upp mina gamla sjuksköterskestudier, så jag också kommer ut på denna guldmarknad. 

Ja då börjar allt detta strul, eftersom det är några år sedan jag la det på hyllan, fast jag hade bara 60 hp kvar, så tänkte jag att det kan ju inte vara så svårt att pugga in det, men då via distans och byte av högskola. Då börjar alla dess konstiga och onödiga problem, vadå behövs verkligen sjuksköterskor?? man tycker att  högskolor skulle göra det lätt för en, så jag blev klar med studierna och kommer ut på arbetsmarknaden för att jobba som typ bemanningssjuksköterska Cool

Nä då ska jag först söka om hela utbildningen, men då ansöka om senare antagning i utbildningen, sedan är det att jag måste samla in alla kursplaner som jag läst på utbildningen med all litteraturlisa/or OCH dessa kursplaner dom är väldigt många eftersom jag har 120 hp, usch!! sedan om man inte brutit  ihop av att försöka få de rätta kursplanerna så är det inte säkert att jag får allt tillgodoräknat, nähe utan det är hur de bedömer utifrån deras nuvarande egna kursplaner, Sverige har också olika kursplaner för sjuksköterskeutbildningarna, OCH inte nog med det, utan man kan bara få plats om det finns en plats ledig då man söker- det låter helt snurrigt, men det är väl rätt likt Sverige.

Så jag vet inte, om jag kommer göra ett försök till ang. det. Jo ett försök ska jag göra, OM jag får ihop kursplanerna får kontakta studievägledaren., hoppas på hjälp.

Däremot så har jag sökt utredningskrimonlogi, på distans, verkar en rätt kul utbildning, fast å andra sidan så ser jag att många hoppar av--så är kul det rätta ordet för det??

Fortsätta med mitt skrivande kommer jag ju att göra, sökt lite olika kurser på högskolenivå gällande skrivande. Men en som verkar väldigt rolig är på folkhögskola, den blandar både bild och skrivande, börjar nästa år så den tror jag ska söka till.

Någon träff med den transformativa coachen uteblev, synd för det hade varit kul och få andra perspektiv på tillvaron, behöver det i högsta grad. Coachen hade för mycket om sig, så det blev aldrig några tider som funkade-- varför går man då utbildningen??

Ja lite av mina funderingar en lördag eftermiddag, ha en trevlig lördag kanske till och med mer innehållsrik än vad det är för mig, man kan ju inte ha allt Cool

 

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R