Du är välkommen till min blogg

nackdelar och för all del sina fördelar mellan varven. Men nu ska jag inte prata om det, kanske jag återkommer om vad jag exakt menar :) 

Jag har åter igen anmält mig till att bli medlem i Statist, tyckte det kunde vara lite kul, om inte annat för de hägrande höga ersättningar man får. Som att det räcker till kaffe och något till det, ja för all del påtår räcker det också till, om det inte ingår i priset förstås, då räcker ersättningen till kaffe någon annanstans. 

Jag visade intresse för bland annat Hamilton serie som ska bli en tv-serie med ny uppdaterad Hamilton, dessutom så skrevs det att jobbade man inom speciella yrken ex. som sjukvården, så skulle man skriva det så jag trodde att det skulle bli mer åt det hållet -- att vara statist som sjukvårdsanställd., men så blev det inte utan nu skulle jag ha lång festklänning, om jag kunde ordna det till inspelningsdagen som skulle vara för mig och några till antar jag imorgon, grejen var det att jag hann aldrig fixa någon långklänning, så jag har fått hoppat av, synd att de inte skrev att de ville ha statister med långklänning redan i början.

En annan statistinspelning som verkade rolig är Gyllene Tiders fotbollslåt, där de behöver statister, och där står det däremot att klädseln ska vara så mycket blått och gult som möjligt, då vet man det mer på ett tidigt stadium så att säga, det är mycket bättre Cool

 

Att vara kreativ är ju inte så dumt :) du kommer mer på olika lösningar på olika problem/hinder många gånger. Jag och en kompis var på Äventyrsresor resa till ytterskärgården (endags) (Stockholms) där man skulle med lite tur se sälarna och även havsörnar. Sedan skulle resan innehålla även en del föreläsningar om.... fråga mig inte, förmodligen något rätt ointressant för jag kommer inte ens ihåg det, däremot så minns jag allt som gick fel på denna resa och jag minns också den kreativa lösningen av skepparen säger man så?? ja han som körde båten, för han var med i ett band till vardags, så när det visade sig att , ena motorn, hade lagt av, inte så kul att höra, dessutom så när de skulle föreläsa så blev det rundgång i ljudet så det tjöt i högtalaren, så det var som värsta amatörljudet. Och behöver jag tillägga att inte såg vi några sälar eller havsörnar heller, lunchen på båten var väl inte heller någon höjdare OCH allt för "bara" 1 400 kr.

Nåvälan de som körde båten drabbades väl av dåligt samvete så då kom det kreativa till pass, och han började spela saxofon, så fantastiskt bra och väldigt bra låtar också, nu var det också ett skäl till att spela för sälarna, så de skulle komma upp och visa sig, men de gjorde aldrig det... Däremot så var det en fröjd att höra dessa låtar som han och om de var flera? som spelade, det kanske var inspelat redan?, vi var uppe på däck så man såg aldrig de som spelade han sa det i högtalaren, att han skulle spela, och vi fick höra bra låtar och se skärgården i all dess prakt från sjösidan och med soligt väder. Det gjorde hela resan. Så han med det kreativa tänkandet ska ha en eloge för att vi fick någon behållning av en resa som inte var så bra planerad eller väl underhållen i sin framförhållning.

 

 

 

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 02:40

Hoppas du kommer på din inriktning o upptäckter ditt kall el bara bestämmer dig för följa hjärtat Allt annat faller nog på plats därefter Lycka Till / Crille R